<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Proslavite djetetu rođendan kako dolikuje!

O PRETJERIVANJU

Dignite kredit! Poručite kanapee, oni su strateški smišljeni, jer savršeno staju u dečiju šaku, a i lepo se slikaju. Za zgnječiti dušu dali. Slatki sto postavtite što dalje od domašaja dece, jer on nije tu da se sa njega jede, nego da se fotografiše..

19. septembar 2018, 12:00

Ako nemate svojih najbližih 100 ljudi, pozovite prijatelje vaših prijatelja ili jednostavno oglasite na fb pa nek dođe ko voli, a ko ne bi voleo dečije rođendane.

Mesecima unapred osmišljavajte odeždu za vas i vašeg mezimca. Ne treba da bude komotno, samo da je fotogenično. Svaki dan ga/je opominjite da ne sme da se isprlja. Ako se na rodjendanu ipak isprlja, uhvatite ga za ramena i dobro promučkajte uz rečenicu: “Jesam ti rekla da se ne isprljaš”. Jer deca to rade namerno, u inat mamama.

Tortu ni slučajno nemojte praviti sami, ako vam se ne uklapa u već dignut kredit, dignite čekove ili pozajmite pare. Torta mora da izgleda, i najbolje bi bilo da je niko nikad ne jede nego da uvek tako netaknuto stoji da svi mogu da joj se dive i da je slikaju.

Slikajte! Unajmite fotografa, slikajte vi, tata, baba, deda, animatorka, komšija, teča, kum, drug, brat, svastika, šunjava, pašenog i vlasnik rodjendaonice.. Nije važno da budete sad i tu, u rođendanu ćete uživati kod kuće kad budete pregledali slike i kačili ih na facebook.

Dok se peva rođendanska pesmica, vi pozirajte. Pevajte koliko morate da vas fotograf ne bi uhvatio u nezgodnoj facijalnoj ekspresiji. Nemojte tapšati, jer kako ćete onda jednom rukom držati telefon za selfi sa slavljenikom.

Zamolite animatora da pojača mikrofon na maksimum, kako bi deci proključao mozak. Zamolite ga takođe i da svako dete dobro izbacaka uvis i popreko dok mali ne pomisli da su mu creva i mozak zamenili mesto. Kada se deca dobro oznoje, uključite klimu na prijatnih 18 stepeni. Puštajte na decu, balone, penu, dim, vodu, lepak i perije, a sve to uz light show, lasere i preglasnu muziku, ali i dalje vodite računa da se ne isprljaju. Jer čisto dete je srećno dete!!!!

Naterajte dete da se bez obzira na sopstvene želje fotografiše 7849 puta. Čim vidite da se ne daj Bože zaigralo i opustilo, uputite mu prekoran pogled i migom mu stavite do znanja da se još uvek nije sa svima fotografisao.

Posvađajte se sa bračnim partnerom u wc-u, popravite frizuru i nasmejani izađite. Svađu možete nastaviti i kod kuće pred detetom.

Pokadkad bacite pogled na monitor dok pijuckate kaficu da vidite da li se drugi kvalitetno bave vašim detetom ili ćete morati opet da reagujete, a taman ste seli. Pustite svoje dete u kavez da divlja ili nek radi šta hoće, ovo je vaših pet minuta i vi mirno cokćite nes na cevčicu.

Pokloni za dečije rodjendane:

Vi niste samo slavljenik, vi ste i gost. Revanširajte se odgovarajućim poklonom.

Mališanu kod kog idete kupite bilo šta, ali da bude skupo. Ako pak nađete lep a jeftin poklon, vratite ga. KUPITE NEŠTO SKUPO, PRETERAJTE, POKAŽITE DA VAM JE STALO.

Po izlasku iz rođendaonice, opomenite svoje dezorijentisano čedo: “ Bože, daj se malo smiri, šta si podivljao”. Tako će nepotrebna sreća splasnuti kao i vaša frizura. Vratite se životnoj rutini i dok budete dinstali lukac u flekavoj majici, smišljajte strategiju kako da vratite dugove do sledeće prigode.

Ukoliko osetite teskobu, gledajte fotografije sa rođendana da se podsetite kako je to kad ste vi bili zvezda dana, domaćin za primer i odmah će vam biti lakše.



Kupus i salata