<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Promocija knjige “Nebeski dlan” u Banskom dvoru

PROMOCIJA

Udruženje za promociju i popularizaciju književnosti “Imperativ” organizuje promocju knjige Danijele Vejnović, “Nebeski dlan”, 20. septembra u 19 časova u crvenom salonu Banskog dvora Kulturnog centra.

19. septembar 2018, 12:00

Autorka knjige, rođena u Banja Luci, gdje je završila Gimnaziju. Već kao srednjoškolka, a kasnije i na tehničkim studijama, zainteresovala se za povezivanje naizgled suprotnih strana – egzaktnih nauka (posebno kvantne fizike) sa energetskim i duhovnim sferama.  Od najranijeg doba, intuitivno je osjećala da se život odvija po principima  koji su međusobno povezani i da nauka nije odvojena od prirode i duhovnosti.

Kroz lični i profesionalni rad susretala se sa raznim duhovnim i alternativnim pravcima dovođenja čoveka u stanje unutrašnjeg sklada. Svi su u svojoj osnovi imali holistički pristup, koji je Danijela integrisala u svoj rad. Holizam oseća kao nešto vrlo blisko, zato što se cela njena životna filozofija  potpuno podudara sa tim.   Danas živi i radi u Beogradu kao holistički terapeut. Iza sebe ima višegodišnju praksu u radu sa ljudima.  

Autor je programa pod nazivom MESTO ISTINE u kom su sublimirana njena iskustva, znanja i veštine iz nekoliko alternativnih i duhovnih pravaca (iz kojih je stekla sertifikate i diplome).

O knjizi “Nebeski dlan”:

“Nebeski dlan” govori o odnosu čovjeka i neba. To je priča o njihovoj međusobnoj povezanosti. Kroz ovu knjigu, saznajemo da li je čovek, kao delić svega što čini život na ovoj planeti, potpomognut Nebeskim dlanom u trenutku kada se susreće sa raznim dilemama, nedoumicama, pitanjima. Sama knjiga, stil kojim je pisana, omogućava čitaocu da zastane na svakoj stranici i razmisli, analizira pročitan pasus, te da napravi osvrt na sopstveni život, konkretnu situaciju.

Istinitost napisanog u njoj su ono što inspiriše ljude da se pokrenu.  Mnogi čitaoci su je doživjeli čak i kao lekovitu, zbog topline, ljubavi i iskrenosti kojom knjiga odiše (od prve do posljednje stranice). Ona je proživljena istina kroz konkretne životne okolnosti i situacije, kroz analizu i traženje odgovora u istraživanjima kojima se autorka bavila na svom razvojnom putu (iz oblasti metafizike, duhovnosti i kvantne psihologije).