<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Nekad je bio seks simbol, danas nakon brojnih operacija izgleda sve gore

Mickey Rourke

Odamdesetih je žario i palio bioskopima i bio miljenik žena širom svijeta, ali danas Mickey Rourke ni malo ne sliči na seks simbol.

19. septembar 2018, 12:00

Iako je poznato da je Mickey davno napravio onu jednu operaciju previše, a zatim se samo nastavio operirati, njegov sve gori izgled redovito zgražava fanove. 

Prvu je operaciju morao napraviti nakon što mu je u boksačkom meču slomljen nos, a nakon toga je toliko prčkao po svom licu da je u njemu jako teško prepoznati frajera za kojim su ludjele žene. 


"Većina operacija dogodila se kako bi popravio lice nakon ozljeda, ali jednom sam otišao kod krivog doktora. Pet puta sam operirao nos, a morao sam operirati i slomljenu jagodičnu kost. Morali su mi uzeti hrskavicu iz uha da mi srede nos, a kako nije dobro zarastala, morao sam na novu operaciju", ispričao je jednom prilikom za britanski Express. 

Stručnjaci procjenjuju da je uz to napravio i facelift, operaciju donjih i gornjih vjeđa, ugradio fillere, te umetke u obraze i bradu.

Index