<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Rok je istekao, evo šta je poručio Davor Dragičević: Policajci skinite značke ili ćete postati saučesnici

Pravda za Davida

Građani Banjaluke koji podržavaju borbu za istinu i pravdu u slučaju ubistva davida Dragičevića po 184. put su se okupili na Trgu Krajine u Banjaluci.

25. septembar 2018, 12:00

 Otac tragično nastradalog Davida, Davor Dragičević rekao je okupljenima da je istekao rok.

"Tužilaštvu, MUP-u, Miloradu Dodiku i ubicama iz SNSD-a, patolozima, svima poručujem, vrijeme vam je isteklo", kazao je Davor. 


On je rekao da 8. oktobra ujutru slika se okreće, te da je bilo želje da se riješi slučaj ubistva Davida Dragičevića to bi bilo i učinjeno.

"Iz samog spisa imate previše dokaza da svi budu pohapšeni. Vrećo, Lepire, Lukaču, Ćulume koga ste uhapsili?  Milorade, nećeš ovdje biti 8. oktobra. Ovo će biti Davidov trg vječno, narodni trg gdje se ljudi osjećaju kao ljudi. Sva ubistva ćemo riješiti", poručio je Davor.


On je pozvao i policajce da mu se priključe.

"5. oktobra sve i jedan pripadnik MUP-a može da skine značku ili će svi biti zločinci i saučesnici u ubistvu. Poručujem vam, ako ćete dati život za narkomafiju i vi iz Srbije koji ste poslati vrlo dobro vas znam, ja nemam šta izgubiti. Ali ako ćete dati život za Milorada, Lukača, Tegeltiju, Željku slobodno, ali rizikujete život svoje djece i pokoljenja", rekao je Davor.


On je dodao da je spreman za 5.10. i veliki skup Pravda za Davida. 

"Skinućemo i ubice i zločince i saučesnike." 

Pripadnici grupe Pravda za Davida su saopštili da će pokrenuti i tužbe protiv RTRS-a, a u tome im se može priključiti svako ko se osjeća prozvanim od strane ove medijske kuće.