<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Savršeno osiguranje za vaš dom - ASA Dom

ASA

Osiguranje kuće/ stana koje odgovara vašim željama i potrebama sada uz dodatne pogodnosti

03. oktobar 2018, 12:00

Sigurno najvažnije mjesto na svijetu za sve nas je naš dom. Pored toga što je vjerovatno naša najvrijednija imovina, ono što mu daje posebnu vrijednost su osjećaji i uspomene koje nas vežu za naša 4 zida.

Gdje god da idemo njemu se vraćamo, naša porodica je tu, tu se odmaramo, jedemo, spavamo...

Međutim, koliko god se trudili zaštiti ga, njegova sigurnost ne zavisi samo o nama. Zbog toga, ASA Osiguranje je prema potrebama tržišta u Bosni i Hercegovini kreiralo najbolje pakete osiguranja imovine sa uključenim rizicima koje su nam naši sugrađani naveli kao najoptimalnije. Odabirom jednog od paketa osiguranja: ASA DOM, ASA DOM PLUS, ASA DOM PREMIUM, pomoći ćemo vam da zaštite svoju imovinu od neželjenih finansijskih gubitaka.

Posebna pogodnost je da, u periodu od 01.10. do 31.12.2018. godine, ASA Osiguranje poklanja 25 KM za svaku zaključenu policu po gore navedenim paketima.

Pored navedenih 25 KM, za sve naše osiguranike obezbijedili smo i ASA Osiguranje karticu lojalnosti. Pored povrata novca koji ostvarujete u ASA Osiguranju, 5% ili 12% u zavisnosti od vrste kartice lojalnosti, karticu možete korisiti kod preko 600 partnerskih firmi u Bosni i Hercegovini te kod preko 90.000 partnerskih firmi širom svijeta i ostvarivati dodatne pogodnosti na Vaše kupovine.

Kako bi pojednostavili proces i još više se približili klijentima, ASA Osiguranje uvodi na tržište online kupovinu police osiguranja vaše kuće/ stana. Na slijedećem linku jednostavno iz udobnosti svoje kuće, u kafiću ili dok ste u šetnji prirodom, možete odabrati i zaključiti svoju savršenu policu osiguranja.

Kako bi ostvarili sve ove pogodnosti kontaktirajte nas u vama najbližoj poslovnici ili pozovite 080 02 02 09.