<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Nisu baš svi kandidati SNSD-a oduševljeni rezultatima SNSD-a u Banjaluci

Desk

Nisu baš svi u SNSD-u Banjaluci zadovoljni rezultatima izbora u ovom gradu.

09. oktobar 2018, 12:00

Marinko Umičević, direktor fabrike obuće ''Bema'', savjetnik Milorada Dodika i kandidat SNSD za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH, dana sje na društvenim mrežama izrazio svoje nezadovoljstvo i razočarenje, kako je naveo "Banjalukom, Gradskim odborom SNSD-a u Banjoj Luci, te njegovim pojedinim članovima koji su nas kandidate predložili i podržali, a zapravo su radili protiv nas" . On je kazao kako će tražiti detaljnu analizu svakog izbornog mjesta u Banjaluci i odgovornost, jer su mnog tzv. reonci radili za druge ljude iz ličnog interesa.

"Sramota je da Željka Cvijanović izgubi sa tolikom razlikom od Vukote Govedarice u Banjoj Luci, a toliko je dala za ovaj grad. Sramota je i da Milorad Dodik pobjedi sa toliko malom razlikom u Banjoj Luci, a tek treba da pristignu glasovi iz inostranstva. Očekivao sam ostavke pojedinih ljudi iz Gradskog odbora, ili da će bar pokazati odgovornost, međutim, ostao je samo muk i šutnja. Kampanja SNSD-a u Banjoj Luci se svela na druženja, na jelo, piće, reketiranje, putovanja" izjavio je on na svom zvaničnom FB profilu.

"Zahvaljujem se svim dobrim ljudima, čestitim članovima Gradskog odbora koji su svoj posao radili pošteno, a trudiću se da javno prozovem pojedince koji su išli za vlastitim interesom a na štetu partije. Mislim da predsjednik GO nije znao šta radi, te da su mu se stvari otele kontroli, da su članovim bili prepušteni sami sebi, i da je svako radio šta je htio. Ja sam zadovoljan svojim rezultatom, te nisam ni mogao da očekujem više od Banja Luke, kad znam da je ta ista moja partija glasala protiv mene na Skupštini grada kad sam bio kandidovan za ključ grada. Život ide dalje, a ja se zahvaljujem svima koji su svoj glas dali meni. Nažalost, nisam uspio da skupim dovoljan broj glasova, a nisam ni razočarao. Nisam ni očekivao veliki broj glasova iz drugih gradova, ali je opet razočarala i mene, a i druge moja Banja Luka.
Osvojio sam preko 8000 glasova u Banjoj Luci, što nije malo ali je nedovoljno da naš grad dobije svog poslanika u Sarajevu, što bi sigurno dobro bilo kako za privredu, tako i za građane. Još jednom se zahvaljujem svima koji su glasali za mene." stoji u poruci koju je objavio na Facebooku.