Davor Dragičević večeras poručio: Niko više nek mi ne prilazi da me razuvjeri!

Desk

Davor Dragičević večeras poručio: Niko više nek mi ne prilazi da me razuvjeri!

Piše: BUKA/E.P.

199.dan na Trgu Krajine u Banjaluci

"199 dana na tvom trgu stojimo u ovoj državi RS, sa institucijama zločincima, ubicama tvojim ..evo sine ko je ostao u kući ja i tvoja Luna... Radi koga?Radi koga sam bio u ratu? Bez svog djeteta..rekao je danas u Banjaluci Davor Dragičević.

"Velika vjerovatnoća da je kucalo srce dok su ga polozili..ko ga je držao..jesam li dao sve podatke? i Šta ste uradili? Što stojimo ovdje? Za koga? Za čitav mup RS, ubice, svu vlast, ubice i tužilaštvo..za to vrijeme gdje je David? struno... Ko ga je ubio? Srbi pravoslavci..pa kažete imam podršku Hrvat, Muslimana..imam podršku ljudi!" rekao je danas Dragičević ljutito.

 

 On je rekao kako sljedeći put neće zvati ni da ga vežu niti hitnu pomoć.

"Sljedeći put kad mi dodje, nema vas više..jebe mi se šta će više ko misliti o meni i mom djetetu..Idem sve po njih, a vi kako god..a ubice, neće mi hodati..dosta je!Ima da popalim ovo ovdje sve! Pričajte šta god hoćete..pogledajte šta ovdje mučim naroda..ne moram ni jesti ni spavati ali ova djeca oko mene moraju..treba mi za davida pravda..ja je nikad neću dobiti.Niko više nek mi ne prilazi da me razuvjeri a namjere nikom neću govoriti..za sekund će sve biti završeno" poručio je Dragičević.

U ime grupe "Pravda za Davida" prisutnim se obratila Daniela Ratešić koja je rekla kako je bila osnivačka skupština pokreta Pravda za Davida te d aće se taj pokret najverovatnije registrovati na nivou BiH.

"Svaki građanin koji želi bolju budućnost za svoju djecu biće dobrodošao u naš pokret" kazala je ona.

 Večeras su se u Banjaluci, na Trgu, Davoru pridružili lideri opozicije Branislav Borenović, Mladen Ivanić i Vukota Govedarica.

 

Komentari na tekst (5)
Objavljeno:
Sve podici na nivo BiH. FBiH i RS su folklor, a ne države. Kada bude ekipa koja ce povuci crtu na nivou države tada ubijenih Davida nece vise biti. Tada ce biti država ljudi koji su za (dopisite), i cijene se i uvazavaju i vole
Objavljeno:
Ne ostavljajte ovog covjeka samog...on je na granici nervnog rastrojstva zbog toga sto jos nije usao u proces zaljenja koje odgadja dok se ubice ne pohvataju...to je jako opasno po mentalno zdravlje...on osjeca krivicu sto nije mogao spasti svoje dijete i ne prihvata da Davida vise nama...bojim se da s e ne ubije ili zapali jer to Lukac i kompanija prizeljkuju. Samo treba nastaviti sto duze to bolje tao da se cijeli svijet slije u Bluku i prati dogadjaje...onda ce diktatori biti prisiljeni da nesto ucine..ili da ga uklone i time sebi potpisu presudu ili da nadju zrtvenog jarca! Odustaneli se od ovoga RS ce utonuti u mrak sljedecih 10.20 godina!
Objavljeno:
Davore ti ces na kraju sam ostati,jbg takav je nas narod..On te gurne naprijed a onda se povuce i kaze hajde ti dalje sam.Nema od te drzave nista,bolje bi ti bilo da se iselis i trazis sebi bolje za svoju familiju.Makar da spasis ostatak familije od nenormalnih vremena..
Objavljeno:
Sad je bar sve jasno.
Objavljeno:
E ,Branislave,Mladenei Vukota! Dockan.Imali ste VEEELIIKUUU sansu.A ne takmicenje sa BAJOM ko je veci Srbin.Dockan.Ostavite novim,mladim,da taj posao rade bolje od vas.
 

Napomena:
Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. BUKA se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija BUKE je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.