Zoran Šprajc ponovno oduševio! Pogledajte šta je sada napravio u emisiji

VIDEO

Zoran Šprajc ponovno oduševio! Pogledajte šta je sada napravio u emisiji

Piše: Večernji

U prilogu RTL Direkta govorilo se o nesanici te kako je se riješiti, a za one kojima ne pomažu ti savjeti, Šprajc je pronašao drugo rješenje

Voditelj Zoran Šprajc na vrlo je zanimljiv način sinoć odjavio RTL Direkt.

Posljednji prilog u njegovoj informativnoj emisiji bio je problem nesanice, a u prilogu se moglo čuti koliko ljudi pati od nje te kako je se riješiti. – Ako patite od nesanice, nadam se da ste u ovom prilogu našli nešto za sebe.

Ako niste, imamo rješenje i za najteže slučajeve nesanice. Na web stranicama Vlade RH kliknete na kućicu sjednice Vlade i izaberete neki od uvodnih govora Andreja Plenkovića, tko od toga ne zaspi, nikad neće – poručio je Šprajc na kraju emisije te je pustio jedan od premijerovih govora sa sjednice Vlade, a u kojem govori o svojim diplomatskim naporima u Ženevi.

Nakon minute i pol Plenkovićeva govora, RTL-ov voditelj nije mogao niti odjaviti emisiju jer je - zaspao.

 

 

Večernji.hr

 

 

Komentari na tekst (0)
 

Napomena:
Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. BUKA se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija BUKE je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.