Znate li koliko Britanci plaćaju za 7 dana u Crnoj Gori?

cijena

Znate li koliko Britanci plaćaju za 7 dana u Crnoj Gori?

Piše: Buka

Jedna britanska agencija objavila je aranžman za Crnu Goru koji obuhvata obilazak nekoliko lokaliteta uz hotelski smeštaj na bazi polupansiona i prevoz.

 

“Divlja lepota Crne Gore i njeno neverovatno nasleđe Venecijanaca, Otomanskog carstva, Austro-Ugarskog carva i bivše Jugoslavije, stvorilo je jedinstvenu oblast za istraživanje. Nezavisnost je ponovo stekla 2006. godine, a iako je mala ova zemlja obiluje neverovatnom istorijom i još neverovatnijim pejzažom“, navodi se.

 

 

Putnici će tokom sedmodnevnog boravka imati priliku da obiđu istorijske gradove Cetinje, Kotor, Budvu i Bar uz mogućnost izleta do Dubrovnika.

U Cetinju će turisti obići Muzej kralja Nikole, jesti tradicionalni crnogorski ručak. U Budvi će šetati starim gradom sa vodičem, a u Kotoru i Perastu obići gotovo sve, pa i ostrvo Gospu od Škrpjela. Stari Bar, jezero Skadar i prava riblja čorba takođe su deo crnogorskog iskustva koje će turisti poneti kući. Cena aranžmana je 1.199 funti.

 

Izvor: B92

Komentari na tekst (0)
 

Napomena:
Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. BUKA se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija BUKE je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.