Pogledajte kako izgleda unutrašnjost rafinerije nakon eksplozije (FOTO)

BROD

Pogledajte kako izgleda unutrašnjost rafinerije nakon eksplozije (FOTO)

Piše: Srpska info

U utorak navečer u rafineriji u Bosanskom Brodu došlo je do strašne eksplozije u kojoj je poginuo jedan mlađi radnik u rafineriji, dok ih je više bilo ozlijeđeno.

Portal Srpska Info došao je do fotografija koje prikazuju razmjere uništenja rafinerije.

Eksploziju u rafineriji nafte u Bosanskom Brodu najvjerojatnije je izazvao kvar na postrojenju za proizvodnju dizelskog i benzinskog goriva i nema dokaza za nagađanja kako se radi o nekoj vrsti diverzije, a radnici koji su pritom stradali spriječili su još veću tragediju angažirajući se kako bi isključili dotok plina, informacije su koje su jučer novinarima prenijeli predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik i zapovjednik policije u Bosanskom Brodu Slobodan Miličević.

 

 

Komentari na tekst (0)
 

Napomena:
Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. BUKA se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija BUKE je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.