<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Narodni protest u Banjaluci

Desk

Na Trgu Krajine danas će u 18.00 časova biti organizovano protestno okupljanje građana Banjaluke koji su nezadovoljni rezultatima i načinom na koji su održani protekli izbori.

13. oktobar 2018, 12:00

Protesti se održavaju pod motom "Obespravljeni, pokradeni, poniženi i izdani", a poziv na "Narodni protest" je upućen posredstvom društvenih mreža i medija.

Protest će okupiti građane koji vjeruju da su nedavno održani izbori u veoma lošoj atmosferi, uz brojne nepravilnosti, od neažurnih biračkih spiskova, otvorenih prijetnji i pritisaka od strane predstavnika vladajućih partija tokom izborne kampanje, ucjena zaposlenih u javnim i privatnim preduzećima, kupovine glasova, do viška glasačkih listića u kutijama za glasanje, prepravljanja zapisnika i drugih primjera kršenja izbornog zakona, prenosi Istinito.com.

"Ne priznajemo protivzakonit izborni proces i tražimo poništavanje izbora.Novi izbori moraju biti fer i organizovani po međunarodnim standardima.Sutra SVI na Trg Krajine da pokažemo svima da nismo ovce za šišanje" napisao je Adam Šukalo sinoć na svom FB profilu.