<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Davor Dragičević dao novi rok

Pravda za Davida

Večeras je 203. okupljanje Pravde za Davida. Više stotina Banjalučana okupilo se večeras na Trgu Krajine u Banjaluci kako bi podržali Davora Dragičevića u njegovoj borbi za istinom i pravdom.

14. oktobar 2018, 12:00

Večeras se okupio veći broj građana nego što je uobičajeno, a među njima su i Predsjednik SDS-a Vukota Govedarica i Predsjednik PDP-a Branislav Borenović.
"Dragi moj sine dušo moja, dragi naš Davide, dušo naša...Nek crkvena zvona zvone, 14. oktobar 2018. godine 203. dan, sine, na tvom Trgu. Mirno i dostojanstveno", kazao je Davor.
"Predsjednik je ovdje", kazao je Davora aludirajući na Govedaricu.
"Djela me interesuju. Meni je dijete oteto iz njedara, mučeno, silovano, masakrirano, položeno u govna, pa su ga dva patologa kasapila, rasula mu organe. Jesu li mu vratili sve organe? To je moje dijete."
"Rekao sam da moje namjere do zadnje sekunde niko neće znati i da mi ustane iz groba David, ne bih ga poslušao. Ako vi ne budete ništa uradili, ja ću povesti svoj narod na život ili smrt, ja lično. Smrt je oko nas, ovo nije život", poručio je Dragičević.

"Imate novi rok do 14. novembra, konkretno da uradite šta treba za mene i za grupu. Ako ne uradite, ni advokati mi ne trebaju. Ko hoće odavde, predvodim sve ljude."