<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

POBJEGLE VRIŠTEĆI Djevojčice opisale vozača MISTERIOZNOG BIJELOG KOMBIJA

Banjaluka

Banjalučka policija traga za muškarcem, starosti oko 45 godina, tamnije puti, koji je danas oko podneva uznemirio djevojčice u banjalučkom prigradskom naselju Šargovac, saznaje Srpskainfo.

24. oktobar 2018, 12:00

 Nepoznati muškarac inače je vozač misterioznog bijelog kombija, koji već danima uznemirava djecu u ovom dijelu Banjaluke.

Mještani Šargovca ispričali su da su danas oko 11 sati čuli vriske sa ulice.

– Ubrzo smo saznali da su u pitanju dvije djevojčice, koje su bile izbezumljene. Ispričale su da ih je na ulici presreo čovjek, koji je izašao iz bijelog kombija i obratio im se riječima: “Dobar dan”. Obzirom da već danima ovaj bijeli kombi prolazi kroz naselje i da zaustavlja djecu, a nekima čak nudi da uđu u kombi, djevojčice su odmah pobjegle. Trčeći kroz ulicu vrištale su na sav glas – ispričao je mještanin koji je želio ostati anoniman.

Dodaje kako je krajnje vrijeme da policija pronađe i sankcioniše nepoznatog muškarca.

U Policijskoj upravi Banjaluka su potvrdili da im je prijavljen ovaj slučaj, te da su pokrenuli potragu u cilju identifikovanja muškarca.