IZLOŽBA

50 godina Džejmsa Bonda

Objavljeno: 06.07.2012. - 04:18
Smokinzi, bikini i vodka martini su među stotinama stvari predstavljenih u Barbikan centru u Londonu na izložbi koja obilježava 50 godina od prelaska Džejmsa Bonda na veliko platno.
Autor: Buka/B 92
Veličina slova: a a a

Više od 400 detalja iz Bondovih filmova mogu se vidjeti na izložbi koja slavi evoluciju u stilu najvećeg britanskog špijuna.

Od crnog sakoa koji je nosio Šon Koneri u filmu "Dr. No" do haljine prekrivene kristalima koja će biti prikazani u predstojećem, dvadeset trećem nastavku koji očekujemo na jesen - "Skyfall".

Izložba je putovanje kroz glamurozni svijet Džejmsa Bonda od 1962. godine do danas.

Posjetioce dočekuje model Šona Konerija u prirodnoj velični, kako se odmara na braniku Aston Martina DB5, koji se pojavljuje u filmu iz 1964. "Goldfinger".

 

Pogledajte fotografije:

 


 

 

 

 


 

 

 

 

 

 


 

Komentari (0)
Ostavi komentar
Ime:
E-Mail:
Poruka:
 
Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu.


Napomena:
BUKA se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija BUKE je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.