Zapalio se gradski autobus u Banjaluci
Ilustzracija

Zapalio se gradski autobus u Banjaluci

Piše: BUKA

Autobus banjalučkog preduzeća “Autoprevoz” zapalio se jutros oko 10:15 časova ispred Narodne skupštine Republike Srpske.

Do zapaljenja je došlo nakon što je vozač krenuo sa autobuske stanice.

Svjedoci su ispričali da su primjetili da je iz autobusa koji je saobraćao na liniji “13 A” izbio crni dim, te da su putnici u panici istrčali iz autobusa.

Autobus je bio pun putnika, a niko od njih nije povrijeđen.

ovo nije prva nezgoda gradskih autobusa. Naime, autobus gradskog saobraćaja na liniji 10, vlasništvo banjalučkog “Autoprevoza”, juče je oko 13 časova udario u “pasat” koji je stajao na semaforu u ulici Mladena Stojanovića kod zgrade Narodnog pozorišta u centru Banjaluke, a ovom prilikom niko nije povrijeđen.

U junu je autobus na liniji 1 Nova bolnica - Ortopedija sletio u naselju Paprikovac.

Ni tada nije bilo povrijeđenih, a u autobusu je bilo 15 putnika.

Komentari na tekst (0)
 

Napomena:
Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. BUKA se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija BUKE je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.