Banjaluka

U Srpskoj skuplje gorivo

Objavljeno: 11.07.2012. - 04:56
Na benzinskim pumpama u Republici Srpskoj od ponoći je poskupilo gorivo za pet do devet feninga.
Autor: Buka/Agencije
Veličina slova: a a a

Ljubo Stević, predsjednik Skupštine Udruženja vlasnika benzinskih pumpi Srpske  je istakao da su u rafinerijama cijene dizela više za sedam feninga, a benzina za devet, te da će i benzinske pumpe morati da podignu cijenu goriva.

- Doći će do podizanja cijena goriva. Još su u toku pregovori sa vlasnicima benzinskih pumpi, kako bi se dogovorili da imamo jednake cijene, ali gorivo će vjerovatno poskupiti - rekao je Stević.

Trenutne cijene goriva na benzinskim pumpama u Republici Srpskoj su: eurodizel 2,26 KM, benzin 95 oktana 2,26 KM, benzin 98 oktana 2,36 KM, lož ulje 1,95 KM i auto gas 1,08 KM.

Udruženje vlasnika benzinskih pumpi broji 120 članova i vlasnika oko 200 benzinskih pumpi.

Komentari (1)
Objavljeno:
Pa kakvo poskupljenje, barel nafte na trzistu pojeftinio za 2 dolara, sta je vama kreteni jedni. Ima da vam zapalimo te pumpe majmuni.
Ostavi komentar
Ime:
E-Mail:
Poruka:
 
Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu.


Napomena:
BUKA se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija BUKE je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.