U Srpskoj skuplje gorivo

Banjaluka

U Srpskoj skuplje gorivo

Piše: Buka/Agencije

Na benzinskim pumpama u Republici Srpskoj od ponoći je poskupilo gorivo za pet do devet feninga.

Ljubo Stević, predsjednik Skupštine Udruženja vlasnika benzinskih pumpi Srpske  je istakao da su u rafinerijama cijene dizela više za sedam feninga, a benzina za devet, te da će i benzinske pumpe morati da podignu cijenu goriva.

- Doći će do podizanja cijena goriva. Još su u toku pregovori sa vlasnicima benzinskih pumpi, kako bi se dogovorili da imamo jednake cijene, ali gorivo će vjerovatno poskupiti - rekao je Stević.

Trenutne cijene goriva na benzinskim pumpama u Republici Srpskoj su: eurodizel 2,26 KM, benzin 95 oktana 2,26 KM, benzin 98 oktana 2,36 KM, lož ulje 1,95 KM i auto gas 1,08 KM.

Udruženje vlasnika benzinskih pumpi broji 120 članova i vlasnika oko 200 benzinskih pumpi.

Komentari na tekst (1)
Objavljeno:
Pa kakvo poskupljenje, barel nafte na trzistu pojeftinio za 2 dolara, sta je vama kreteni jedni. Ima da vam zapalimo te pumpe majmuni.
 

Napomena:
Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. BUKA se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija BUKE je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.