Naselje Rosulje

Banjalučani dali 163 primjedbe na regulacioni plan

Objavljeno: 13.07.2012. - 08:30
U mjesnoj zajednici Rosulje upisane su 163 primjedbe građana na nacrt u vezi sa Regulacionim planom (RP) "Malta"
Ilustracija
Veličina slova: a a a

Ovo je potvrdio sa Nezavisne novine Željko Gagula, predsjednik Savjeta mjesne zajednice Rosulje.

 
Građani su od 7. juna do 9. jula imali na javnom uvidu Regulacioni plan "Malta", gdje su bile otvorene knjige primjedaba kako bi mogli dati svoje mišljenje o regulacionom planu.

Što se tiče mjesne zajednice Rosulje, željko Gagula je naveo da ja za 13. juli, sazvan zbor građana, gdje će se govoriti o tri teme koje su bile aktuelne u proteklim danima, a vezane su za regulacioni plan.

"Prva tema će biti Regulacioni plan 'Malta', zatim će biti tema o pitanju saobraćaja kao i zelenila u Rosuljama. Očekujemo da će ljudi doći u jednoj smirenoj atmosferi iz prostog razloga što je zvanično davanje primjedaba završeno", naveo je on.

Komentari (0)
Ostavi komentar
Ime:
E-Mail:
Poruka:
 
Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu.


Napomena:
BUKA se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija BUKE je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.