<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Vedrana Rudan: Kako se razbližiti?

KOLUMNA

Otkako znam za sebe čitam u ženskim listovima, danas na netu, kako se s Njim zbližiti, sačuvati Ga, spriječiti da brisne, omrznuti Mu ostale ženske…

14. juli 2012, 12:00

Postoji tisuću načina kako zadržati muškarca. Kuhaj, peri, peglaj, čisti, donosi pivo, vino, vodu. Nazivaj Njegovu majku, oca, brata, šogoricu. Pamti rođendane mame, tate, nećaka.

Vozi mamu na tržnicu, tatu na boćanje, iza šest popodne, skupljaj Njegovoj materi kramu sa plaže i slaži u prtljažnik, pa onda maminih devedeset kilograma žive vage unesi u auto.

Kuhaj vikendom omiljena jela Njegovoj djeci iz drugog i prvog braka. Kad dođe rano ujutro doma tiho u bračnom krevetu diši. Kad se ne ukaže danima ništa ne pitaj.

Baš te briga kolika mu je plaća. Hvala bogu ti još uvijek možeš pokriti sama sve troškove jer radiš dva posla…Sve žene starije od petnaest znaju milijun trikova kako Njega pritisnuti uz sebe tako da ostane dva dana dulje.

Kako Ga se riješiti? Zašto nigdje nema recepta? Većinu žena to muči. Ni jedna od nas ne doživljava orgazam dok mu reže nokte na nogama. Ne škaklje nas ni dok venišom trljamo žute kolutove na njegovoj bijeloj majici.

Kako Ga se riješiti u životu svake žene pitanje je svih pitanja. Ne mu kuhati? Jest će vani. Zabraniti mu da se viđa s prijateljima? Kad bi i pristao to bi značilo da će cijeli vikend ležati na kauču i komentirati turu kroz Francusku.

Ne razgovarati telefonom sa Njegovim ocem? Onda će gospodin doći k sinu pa će skupa na kauču razgledavati Francusku. Odbijati seks što, tako piše u svim tiskovinama i na netu, tjera muškarce od žene kao popove od odraslih muškaraca.

Laž! Većina muškaraca koji sa ženom žive u bliskoj vezi strastveno uživa u neseksu.

Ne prati? Muškarci znaju da se jedne gaće mogu nositi deset dana, ima šest pari gaća, već nakon četrdeset dana svaka će bliska žena ući u kupatilo začepljena nosa i baciti gaće u mašinu.

Stalno biti loše volje? Naše bi partnere to zaista moglo uznemiriti kad bi nas vidjeli. Ne, ne postoji način kako se otkačiti od muškarca koga si sita a svaka je žena sita bližnjega svoga.

Treba odustati od klasičnih metoda i otvoriti se prema rezultatima najnovijih istraživanja. Rješenje je krajnje jednostavno.Treba naći mladoga komada i platiti mu. Danas se zlato otkupljuje na svakom uglu.

Uzimaju vjenčano prstenje, dječje narukvice, zlatne zube pokojne none, pitaj boga tko joj ih je iščupao dok je na odru ležala? Dakle, nađite žensku u koliko toliko dobrom stanju. Sve što više zlatnih zuba u nju uložite sreća će vam brže zakucati na vrata.

Sirotica će krvavo zaraditi svaki zub. Morat će u njegovom omiljenom kafiću urlati od smijeha dok on bude pričao viceve. Koja je to muka to znate samo vi i dragi bog.

Lud je za seksom od tri minute, bez vode i sapuna. To vrijedi bar četiri zuba. Voli punjene paprike. I to bi bilo to. Komadu ne smijete platiti unaprijed jer može odustati već kod vica. Rijetke će stići do paprika, zato, oprez.

Ne gubiti nadu iako je pred vama krvava misija. Tražiti, tražiti, tražiti. Odustat će prva, druga, peta ali možda neće deseta. Vremena su teška, negdje sigurno postoji očajnica.

Sirotica skuplja lovu kojom će platiti nesretnicu koja skuplja lovu kojom će platiti siroticu koja skuplja lovu kojom će platiti ženicu opako zbliženu sa svojim junakom od koga se želi razbližiti.

Sretno, nesretnice moje!

Tekst je preuzet sa bloga autorke