<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

60 dana građanskog bunta u Banjaluci : Promocija PARKzin-a

Bilten građanskog bunta

Večeras 27. jula biće promovisan izlazak prvog broja PARKzin-a!Riječ je o biltenu koji je retrospekcija događaja iz Picinog parka, naših akcija, šetnji i bunta protiv kriminala koji, ogrnut politikom, pokušava da kroji naše živote.

27. juli 2012, 12:00

U petak, 27. jula, biće promovisan izlazak prvog broja PARKzin-a!Riječ je o biltenu koji je retrospekcija događaja iz Picinog parka, naših akcija, šetnji i bunta protiv kriminala koji, ogrnut politikom, pokušava da kroji naše živote.

"U PARKzin-u je takođe kratka kompilacija ciljeva i pravaca u kojima će se nastaviti aktivizam šetača u narednom periodu" navodi se u saopštenju inicijative Park je naš.

"Tokom dva mjeseca okupljanja pokušavali su nas razbiti i spolja i iznutra, a izlazak PARKzin-a je još jedan odgovor svima koji su sumnjali u našu odlučnost: nastavljamo s buntom dok vlast ne posluša građane!"

Uz bilten, građane Banjaluke čeka i izložba fotografija nastalih tokom građanskih protesta u Banjaluci: šetačice i šetače koji se 60 dana bore za pravedniju sadašnjost i budućnost.

Okupljanje je predviđeno u petak u 19 časova u parku Petar Kočić.

"U 19.30 šetamo, a u 20 časova promovisaćemo PARKzin-a u kafeu Stari Hrast, neposredno kod mjesta naših svakodnevnih okupljanja" poručeno je iz inicijative.

"Dragi naši šetači i šetačice, sugrađani, predstavnici medija i svi dobronamjerni ljudi željni promjena, pozivamo vas da prisustvujete promociji prvog PARKzin-a i pratećoj izložbi fotografija, ali i da s nama proslavite 60 dana prvog banjalučkog građanskog bunta" navodi se za kraj saopštenja inicijative Park je naš.


 Pedeset dana banjalučkih protesta: Bedem prema bahatoj i beskrupuloznoj vlasti!