Bend Neuro iz Banjaluke pobjednik Demofesta

MUZIKA

Bend Neuro iz Banjaluke pobjednik Demofesta

Piše: BUKA

Pobjednik petog Jelen Demofesta je domaći bend, grupa "Neuro" iz Banjaluke.

Pobjednički bend kao nagradu dobija snimanje i produkcija albuma, snimanje i produkcija spota u realizaciji MTV-a.

Drugo mjesto na Demofestu pripalo je bendu Kraj programa iz Rijeke, a Riječani idu kući sa binskom opremom u vrijednosti od 3000 eura. Nagrada za treće mjesto takođe ostaje u BiH, a nagradu u binskoj opremi u vrijednosti od 2000 eura dobio je bend Dede Putra iz Bihaća. 

Poslije takmičarskog programa publika koja je sa različitih strana regiona došla u Banjaluku na Demofest mogla je uživati u sjajanim koncertima Psihomodo Popa i Sopota.


Kao i uvijek do sada, pored prve tri, dodijeljene su i specijalne nagrade: Plavi bas osvojio je basista grupe Lazy cats&Djo El Virtuozo, a specijalnu nagradu organizatora agencije Aquarius u vrijendosti od 1000 eura osvojio je bend Vila Filozofina iz Beograda.

 

Komentari na tekst (0)
 

Napomena:
Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. BUKA se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija BUKE je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.