Asad proglasio ratno stanje u Siriji

Asad proglasio ratno stanje u Siriji

Piše: Agencije

Predsjednik Sirije Bašar al-Asad izjavio je da se sirijski narod suočava s ratom koji će na kraju odrediti i sudbinu čitave zemlje.

U povodu obilježavanja 67. godišnjice vojnih i sigurnosnih snaga Sirije, sirijski predsjednik Bašar al-Asad obratio se naciji.


- Sirijska vojska je odlučna i spremna da nastavi borbu protiv terorista u ovoj zemlji, istakao je sirijski predsjednik.


- Narod Sirije se nalazi u ratu kojim će odrediti svoju sudbinu, naveo je al-Asad u toku svoga obraćanja, javlja agencija Anadolija.

Komentari na tekst (1)
Objavljeno:
Nedaj se brate Asade i nemoj dozvoliti da se desi kao u bivsoj Jugoslaviji, budi pri sebi i zavrsi posao do kraja, jer se vlast mora postovati, a ne one fasiste koji su i nas rasturili i guraju oruzje pobunjenicima da te skinu s vlasti. Ko god puca u vaseg vojnika treba ga pod hitno ubiti, a Rusija i Kina te nece izdati iako je izdala nas za vrijeme onog pijanice dok je vladao. Molim se Bogu da sto prije savladas tu gamad.
 

Napomena:
Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. BUKA se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija BUKE je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.