Objava kandidatskih listi 21. avgusta

IZBORI

Objava kandidatskih listi 21. avgusta

Piše: Buka/Agencije

Centralna izborna komisija /CIK/ BiH objaviće u utorak, 21. avgusta, ovjerene kandidatske liste za učešće na lokalnim izborima koji će biti održani u oktobru.

Liste će biti objavljene u službenim glasnicima, dnevnim novinama ("Dnevni avaz", "Nezavisne novine" i "Dnevni list") i internet stranici CIK-a BiH www.izbori.ba.

CIK je danas usvojio informaciju o reviziji finansijskih izvještaja političkih stranaka za 2010. godinu, a predmet pregleda i revizije bili su finansijski izvještaji 96 političkih stranaka.

Zbog osnovane sumnje du su prekršile određene odredbe Zakona o finansiranju poltičkih stranaka, pokrenut je postupak za utvrđivanje odgovornosti za 31 političku stranku, saopšteno je iz CIK-a.

Svi izvještaji o izvršenom pregledu i reviziji biće dostupni na internet stranici CIK-a BiH. 

 


 

Komentari na tekst (0)
 

Napomena:
Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. BUKA se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija BUKE je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.