Vanna nastupa u Banjaluci

TVRĐAVA KASTEL

Vanna nastupa u Banjaluci

Piše: BUKA

Ulaznice za koncert po cijeni od 15 KM od danas se mogu kupiti na prodajnim mjestima: Turistička agencija „MG travel“, trg Krajine i www.kupikartu.ba.

Hrvatska pjevačica Vanna održaće koncert u Banjaluci, na tvrđavi kastel 26. avgusta sa početkom od 21 čas.

 

Ulaznice za koncert po cijeni od 15 KM od danas se mogu kupiti na prodajnim mjestima:  Turistička agencija „MG travel“, trg Krajine i www.kupikartu.ba. Na dan koncerta karta će se moći kupiti i na tvrđavi Kastel, a taj dan ona će iznositi 20 KM.

 

Organizator konceta je agencija Front Stage u saradnji sa udruženjem "Otvorena srca" . Ovaj koncert organizuje se u okviru banjalučkog ljetnog festivala „BALF“.

 

Vanna je muzičku karijeru počela prije gotovo dvije decenije. Prve korake na muzičkoj sceni napravila je uz Ilana Kabilja u duetu "Ilan & Ivana", a popularnost među publikom i priznanje svojih kolega stekla je kroz godine sa Electro Teamom kao njihov lead vocal i koautor mnogih hitova benda koji je obilježio devedesete.

 

Nakon razlaza sa grupom nastavila je vrlo uspješnu solo karijeru, izdavši četiri studijska i tri live albuma...

 

 

Komentari na tekst (0)
 

Napomena:
Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. BUKA se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija BUKE je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.