Branka Šestić: Bar si izašao, pokušao

Branka Šestić: Bar si izašao, pokušao

Piše: BUKA ANKETA

Povodom predstojećih lokalnih izbora u BiH, BUKA sprovodi anketu sa javnim ličnostima u kojoj pitamo: zašto je važno izaći na izbore?

Branka Šestić, PR Muzeja savremene umjetnosti RS


Branka Šestić rekla je da je važno izaći na izbore iz jednog prostog razloga, jer je to lako.

“Nedelja… prošetaš do Mjesne Zajednice, staneš u red iza komsija, proćaskate koju,  a uvijek se nađe neki komšo koji ti kaže: mala, zaokruži mog Miću, Jovu, Radu - pravi čovjek! Klimnes glavom, uđes, zaokružiš, pa cuješ rezultate sutradan. Vjerovatno ćeš narednih godina opet pljuvati po političarima, državi, svom poslu, tuđem poslu, onom voditelju, nepravdi, onom 'investitoru' zbog kojeg ne možes parkirati svoj auto više nigdje osim na prag svoje kuće, ali isto tako pljuvaćes možda u manjoj mjeri znajući da si izašao, pokušao, zaokružio, da si uradio nešto ako ni za koga drugog onda za sebe, jer su se i tvoji očevi, dede, mame i bake borile da ti danas imaš taj glas i da on pobogu i vrijedi”, rekla je za BUKU Šestićeva.

“Pa ko zna, jednog dana možda i pobijedi tvoja politička opcija i ono u šta ti vjeruješ, a možda te i neko na koga ne računaš pozitivno iznenadi i zato znam da ću glasati, a da me pitate za koga, mogu reći da znam za koga neću”.

 

Vezan tekst:

 

Frenkie: Ne birajući biramo najveće zlo

 

 

 Komentari na tekst (0)
 

Napomena:
Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. BUKA se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija BUKE je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.