<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Branka Šestić: Bar si izašao, pokušao

Povodom predstojećih lokalnih izbora u BiH, BUKA sprovodi anketu sa javnim ličnostima u kojoj pitamo: zašto je važno izaći na izbore?

03. oktobar 2012, 12:00

Branka Šestić, PR Muzeja savremene umjetnosti RS


Branka Šestić rekla je da je važno izaći na izbore iz jednog prostog razloga, jer je to lako.

“Nedelja… prošetaš do Mjesne Zajednice, staneš u red iza komsija, proćaskate koju,  a uvijek se nađe neki komšo koji ti kaže: mala, zaokruži mog Miću, Jovu, Radu - pravi čovjek! Klimnes glavom, uđes, zaokružiš, pa cuješ rezultate sutradan. Vjerovatno ćeš narednih godina opet pljuvati po političarima, državi, svom poslu, tuđem poslu, onom voditelju, nepravdi, onom 'investitoru' zbog kojeg ne možes parkirati svoj auto više nigdje osim na prag svoje kuće, ali isto tako pljuvaćes možda u manjoj mjeri znajući da si izašao, pokušao, zaokružio, da si uradio nešto ako ni za koga drugog onda za sebe, jer su se i tvoji očevi, dede, mame i bake borile da ti danas imaš taj glas i da on pobogu i vrijedi”, rekla je za BUKU Šestićeva.

“Pa ko zna, jednog dana možda i pobijedi tvoja politička opcija i ono u šta ti vjeruješ, a možda te i neko na koga ne računaš pozitivno iznenadi i zato znam da ću glasati, a da me pitate za koga, mogu reći da znam za koga neću”.

Vezan tekst:

Frenkie: Ne birajući biramo najveće zlo