Izbori i u Mostaru

IZBORI

Izbori i u Mostaru

Piše: BUKA

Dajte svoj glas da se zaustavi slobodni pad grada i šutnja na koju su osuđeni svi njegovi građani.

Građani Grada Mostara jedini u Bosni i Hercegovini neće imati priliku da u nedjelju izađu na svoja biračka mjesta, te biraju vijećnike za Gradsko vijeće, ali na neki način izbori u Mostaru ipak će se održati. Naime, nezavisni portal Tačno.net organizuje svoje Izbore za Mostar.

Pozivaju sve Mostarce da im se pridruže na dan izbora, 7. oktobra, na Španskom trgu i da glasaju.

“Dajte svoj glas da se zaustavi slobodni pad grada i šutnja na koju su osuđeni svi njegovi građani. Nedobronamjernost i nesposobnost vladajućih političkih snaga u Mostaru dovela je do činjenice da je Statut grada ostao u neustavnim okvirima, a samim time i grad osuđen na čekanje i stagnaciju. Kažite svoje mišljenje, napišite kakav grad želite, kakve ljude na njegovom čelu očekujete”, ističu sa ovog portala.

Dodaju da je mišljenje građana bitno, ali da svi to često zaboravljaju.

“Sigurni smo da većina građana Mostara ne pristaje na trenutnu situaciju, samo ne zna način kako da kanališe svoje nezadovoljstvo, nema mjesto da iskaže svoj stav. Tačno.net mediji je za takve, ljude željne prilike da govore slobodno i da njihovo mišljenje drugi čuju”, ističu organizatori ovih izbora.

 

Više informacija možete naći na njihovoj Facebook stranici

 

 

 

Komentari na tekst (1)
Objavljeno:
Spomenuti portal nije nezavisni, nego prikriveni portal SDP-a BiH.... Upravo zbog toga što su u ovoj zemlji nevladine organizacije i neovisni mediji vladini igrai i plaćeni mediji, država nam je ovakva.... FUJ
 

Napomena:
Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. BUKA se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija BUKE je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.