Ninoslav Mitrović: Samo jedan glas može riješiti probleme

Ninoslav Mitrović: Samo jedan glas može riješiti probleme

Piše: BUKA ANKETA

Povodom predstojećih lokalnih izbora u BiH, BUKA sprovodi anketu sa javnim ličnostima u kojoj pitamo: Zašto je važno izaći na izbore?

Ninoslav Mitrović, književnik iz Banjaluke


“Na odborničkim listama je mnogo onih zbog kojih smo duvali u jogurt prethodnih godina. Oni su tu zbog vlastitih interesa i neće uraditi ništa da bi popravili lošu situaciju u kojoj se nalazimo. Na tim istim listama ima i onih koji mogu i žele mijenjati stvari na bolje. U manjini su i teško uočljivi, ali su tu. Ako ostanemo kod kuće, nećemo ih pronaći i dati im šansu da urade nešto dobro za nas. Samo jedan glas može riješiti problem korupcije, nezaposlenosti, nepravde. Ako misliš da taj glas nije tvoj, varaš se”.

Komentari na tekst (0)
 

Napomena:
Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. BUKA se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija BUKE je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.