<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Slavko Vučurević proglasio pobjedu

TREBINJE

Kandidat koalicije "Zajedno za Trebinje" Slavko Vučurević koga je na lokalnim izborima podržalo 11 opozicionih stranaka za mjesto gradonačelnika objavio je u sjedištu SDS-a, kao najveće opozicione partije u ovom gradu, pobjedu na ovom mjestu.

07. oktobar 2012, 12:00

Vučurević je na kratkoj pres konferenciji istakao da je večeras pobijedilo Trebinje i to ono pošteno i pravedno Trebinje, te da od ponedeljka u ovome gradu neće biti isto ni jedno jutro i nijedan dan.

"Pobijeđeno je ono Trebinje koje je osam godina guralo naš narod u siromaštvo, potčinjavajući sve sebi i svojim interesima, pobjedilo je dobro građana, pobjeđujući na taj način jednu veliku neman koja je u ovom gradu proizvela jedno veliko siromaštvo i otjerala mlade ljude od naših kuća, a mi ćemo to popraviti", rekao je Slavko Vučurević, prenose Nezavisne novine.

On se zahvalio svim svojim biračima u svoje i u ime Koalicije "Zajedno za Trebinje", pozivajući sve građane Trebinja da na dostojanstven način proslave ovu demokratsku pobjedu koja će, kako kaže, biti istorijska prekretnica i za Trebinje i za istočnu Hercegovinu.

Vučurevićeve pristalice i simpatizeri, dugim kolonama automobila koji sviraju i iz kojih se  maše zastavama, uz povike "pobjeda, pobjeda"  već slave na ulicama Trebinja, obilazeći sva naselja.