<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Gavranović proglasio pobjedu u Banjaluci

Kandidat SNSD-a za gradonačelnika Banjaluke Slobodan Gavranović večeras je, na osnovu dosad obrađenih rezultata lokalnih izbora, proglasio svoju pobjedu.

07. oktobar 2012, 12:00

Banjaluka je ponovo podržala SNSD i Banjaluka najbolje zna, rekao je Gavranović i dodao, da iako treba sačekati da se prebroje svi glasački listići, očekuje i da SNSD dobije ako ne veći, onda isti broj i odborničnih mjesta u gradskom parlamentu.

On je rekao da SNSD nije vodio negativnu kamapnju, te da su birači danas kaznili one koji se toga nisu pridržavali.

Gavranović je najavio i da će kao prvi korak na gradonačelničkoj pozicji biti to da formira stručni tim koji će se odmah posvetiti poslu i realizaciji projekata koje je predstavio u svoj izbornom programu.

"Imamo razloga za slavlje, SNSD je pobijedio u Banjaluci. Banjaluka je dala apsolutnu podršku meni za neredni period", istakao je Gavranović i dodao da se broje glasovi za odbornike u Skupštini grada gdje SNSD vodi.

CIK: Podaci za Banjaluku:

Slobodan Gavranović, 37, 95 odsto birača, drugi na listi za gradonačelnika Banjaluke je Čavić Dragan sa 34, 83 odto glasova.