Apel za pomoć za liječenje Željka Tomića iz Prnjavora

HUMANOST

Apel za pomoć za liječenje Željka Tomića iz Prnjavora

Piše: Buka/Agencije

U toku je prikupljanje novčane pomoći za liječenje Željka Tomića iz Prnjavora, studenta Poljoprivrednog fakulteta u Novom Sadu, koji boluje od leukemije.

Željko se sa ovom teškom bolešću bori više od godinu dana i sada je potrebno da ide na operaciju presađivanja koštane srži u NJemačku koja košta 200.000 evra, što njegova porodica nije u mogućnosti da obezbijedi.

Tomićeva porodica i prijatelji pozivaju sve građane dobre volje da se pridruže ovoj humanitarnoj akciji.

Brojevi žiro-računa u Rajfajzen banci na koje se može uplatiti novac za Tomićevo liječenje su: 1610450000000037 poziv na broj 094522628-0 za uplatu u konvertibilnim markama, a za uplatu u evrima 19450382665. Uplatu treba izvršiti na ime Grozda Tomić.

 

Komentari na tekst (0)
 

Napomena:
Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. BUKA se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija BUKE je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.