Pa kako vam nije žao! Kakooo? Imam 14 godina i sram me živjeti u Hrvatskoj!

DJEČAK NA FACEBOOKU GANUO HRVATE: FRAN HRVATSKOJ VLADI

Pa kako vam nije žao! Kakooo? Imam 14 godina i sram me živjeti u Hrvatskoj!

Piše: Buka/večernji list

Dječak je napisao kako je s prijateljem ušao u pekaru i ugledao staricu koja prosi hranu i da ga je zbog toga sramota živjeti u Hrvatskoj


Više od 12.000 lajkova dobio je za svoj post na službenoj Facebook stranici Vlade RH 14-godišnji Fran Sarajlija, prenosi Večernji.hr.

– Slušaj ovu scenu. Znači ja i moj prijatelj Patrik danas uđemo u pekaru da si kupimo pizzu prije škole. Iiii uđem ja unutra i vidim baka 80 godina unutra prosi. E sad ne prosi ona novce nego HRANU, HRANUU. Pa kako vam nije žao. kakooo??!? Meni se srce slomilo. Tražila je malu zemlju od 2,35 kuna, ma kupio sam joj ih 3. Eto, imam 14 godina i sram me živjet u Hrvatskoj! – napisao je 14-godišnjak u četvrtak na stranicu Vlade.

– Ova Vlada na vlasti je 10 mjeseci. Fran, znamo kakva je situacija ali radi se, svaki dan, ne ide preko noći. Teško je riješiti probleme koji su se gomilali godinama i nisu se rješavali. Potrebno je još malo strpljenja, ali rezultati stižu – odgovorili su maloljetniku iz Vlade.

Franov post komentiralo je gotovo 600 osoba te ga je većina korisnika uglavnom podržala dok su ga oni koji su na strani Vlade optužili kako je to namjerno napisao da se umanje dosadašnji uspjesi Vlade.

 

 

 

Komentari na tekst (2)
Objavljeno:
Jos kada stignu talijani biti cete kompletni
Objavljeno:
Dječak je naivan, a pitanje je i što mu doma pričaju. Na vlasti je relacija Istra - Rijeka - Zagreb, pa su Riječani, Istrijani i Purgeri kao predstavnici razvijenih područja u Hrvatskoj ti koji su direktni i idu na brvno. Narodu očito trebaju lijepe priče od političara iz Damacije, Like i Slavonije uz dozu nacionalizma, a inače su ta područja zadnja rupa na svirali kad je u pitanju novac.
 

Napomena:
Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. BUKA se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija BUKE je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.