<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Protiv Srbije, pleksiglasa i trave

<p>Il Kosovo e il cuore della Serbia! E tako, da se zna! Od sinoć to znaju i stanovnici relativno nepoznatog mjestašca Đenova, koje se nalazi u srcu katoličke Italije. Naša djeca, naši klinci, kako ih vole zvati od milja srbijanski mediji, pokazali su šta je čojstvo i pravi porodično-familijarni put  u tom trulom zapadu.</p>

14. oktobar 2010, 12:00

,,Našu djecu“ su, treba to odmah reći, dva dana prije, policajci u Beogradu spriječili da utru familijarne vrijednosti pederčinama i lezbačama u pravoslavnom Beogradu. ,,Naši“ su bili iznenađeni, što su drugovi u plavom pendrekali po njima, a bez da im je to Amfilohije odobrio.
Dobro, rođaci, možda ste uspjeli desetog oktobra, ali ,,naša djeca“ se ne daju smesti.
Nego ovako je to bilo:
Prvo su ,,naši“, malo bijesni šetajući po iritantno nadrkanoj Đenovi naletjeli na autobus sa igračima Srbije. To je bila prava prilika da se ,,naši zlatni dječaci“ podruže sa svojim, tek-tek nešto starijim fudbalskim idolima. I odmah da se zna, odbacili su idole!
Zlatna srpska mladež je, sve sa bakljama, uletila u bus, pa je golmanu Vladimiru Stojkoviću priopćila da će ga sahraniti. Kako ne bi ostalo na pustim riječima bio je pripremljen i mali performans. ,,Naša dječica su“, ne budi im zapoviđeno, ponijela i improvizovan kovčeg za sarane. Čisto da se zna.
I red je da to neko prvi učini. A ko će, ako Srbin neće. Tako će noć 12. Oktobra 2010. ostati ubilježena u analima navijačkog sporta, kad su navijači jedne reprezentacije, napali svoje sopstvene reprezentativce, pružajući im podršku na stranom tlu. Jašta!
Možda vam je sad ovo nejasno, ali za kojih stotinjak godina...možda i shvatite.
I zamislite, šta je taj razmaženko Stojković odlučio-neće da igra za rodnu mu repku. Kakva sramota!
,,Naši mladi“, su poslije toga sasvim organizovano i kulturno demolirali par vozila mrskih katoličkih Đenovljana,išarali glupave renesansne spomenike, pa su se uputili na stadion. Ali, ono što su vidjeli tamo, prevršilo je svaku mjeru!
Pitam ja vas, šta bi vi radili da ste vidjeli pun stadion žena i djece, kako grickajući sjemenke i jedući hamburgere isčekuju početak utakmice? A, i ostatak katoličkog muškog življa, nekako je bio pederast.
Srpska, pravedna i neiskvarena mladež ugledala je potencijalno leglo pedofilije, pederastije i svih zapadnih zala!
Pa zar je ženama i djeci mjesto na utakmici? Zar pored piva i rakije, žderu sendviče i piju sokove?
Šta bi vi uradili rođaci?
Logično je da se pristupilo demoliranju ovog sodomo-gomorskog legla. Jedan mladić, solidno bildan...očigledno solomaher, ponio je kliješta, žagicu i čekiće, kako bi uništio nešto zaštitne mreže i naaki glupavi pleksiglas. Drugi, koji je krio pametnu glavicu pod kapuljačom, bacio je prvu baklju na teren i žurka je mogla da počne.
Sve je bilo spremno za verbalno piromanski performans, koji je uključio paljenje Albanske zastave i urlanje kako je, pogađate, Kosovo srce Srbije.
Ihaaaj! Tako se navija. Tako se zbunjuje protivnik. Preko dana se tuku sopstveni igrači, a naveče, žurka, bate, u gostima.

Poseban osmjeh na licu ,,naše djece“, izmamili su skamenjeni pogledi katoličke nejači, te zbunjenost limenog orkestra koji je trebao da trubi himne.
Koje, bate himne, mamicu im žabarsku! Pa nismo ni pola arsenala ptrošili na smrdljive pederčine u Beogradu, ima da karamo katolike do zore mlade!
Srpska ,,dječica“ su, ponovo šokirala policiju, stotinjak novinara, nekoliko desetina hiljada katolika na stadionu, par miliona gledalaca tzv. primirivanjem.
To vam je ono, ako ne znate, pustite sudiju da odsvira početak utakmice, par minuta se femkate, pa zuuu, baklju na protivničkog golmana. Aha, e to je šega.
Onda kretenčina sudija, ponovo prekida utakmicu, a vi možete lomiti okolni inventar do mile volje.
I boli koga briga što će se ovih dana i kurta i murta odricati ,,naše djece“ , što će ih nazivati huliganima i sl. Bitno je ono sinoć. Da ih svijet vidi. Svi će znati da su iz Srbije i glas će se pronijeti diljem planete.
Zar će neko pričati i pominjati sankcije i eventualnu eliminaciju fudbalske reprezentacije Srbije iz daljih kvalifikacija za Evropsko Prvenstvo. To je ionako pedersko prvenstvo. Jednom su ga Grci osvojili, a oni su bili pederi! Bitno je da je ovo najskuplji pojedinačni sportski prenos, koji je RTS nekom isplatio. I bome je svijet imao šta da vidi.
Nije se ,,naša mladež“ obrukala. Prvo, ima se kinte za dvije diverzije, sve sa logistikom, u tri dana, na relaciji Beograd-Đenova. Drugo, pokazali su pajkanima da nisu uhapšeni. I srpskim tupsonima i žabarskim karabinjer-pederima.
Ono što je najvažnije je pokazati ko ima najbolje huligane! Neće nas valjda nadjebati ustašići i balije sa nekim kvazi-bakljadama i tu i tamo pokojim masakrićem!
A, jok. Ovo je u velikom stilu. Pa, jel neko uspio zajebati ovako svoju državu, svoju reprezentaciju, svoje gradove & sela, a još te i CNN snima? Pa, jel se neko uspio ovoliko sramiti i izvinjavati, kao mi zbog ,,naše mladeži". Nema takvih, brale. ,,Naši mladi“ kad udare, pa ako nije ubistveno, bar će biti samoubistveno.
Neka žive roditelji dragi, koji finansiraju njihove vesele vratolomije. Neka živi crkva pravoslavna koja aminuje njihovu borbu za ,,vrijednosti“. Neka živi Kosovo ravno, za koje se valja uvijek naguziti. Neka živi Najk, po mogućstvu Air max, u kojem se može dobro potrčati i za ugao umaći (poslije ugla te ionako niko ne vija).
Na vijek vijekova!

A, i nije zgoreg pohvaliti EU, koja je uvela bezvizni režim. Srbija će biti i u Đenovi!
Ne treba zaboraviti da se na srpskom dvoru furao Najk, dok Đenova nije ni postojala.
Samo mi nije jasno, dokle će licemjeri ,,zlatnu srpsku mladež" nazivati klerofašističkim huliganima, ološem, grupicom i šačicom slabo organizovanih marginalaca iz unutrašnjosti.
A, sinoć su i Đenovljani saznali šta je srce Srbije!