<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Gradonačelnik Trebinja gađao diktafonom saradnika BUKE

Sramota

Gradonačelnik Trebinja, Slavko Vučurević iz PDP-a, danas je na konferenciji za medije u maloj sali Gradske uprave diktafonom „gađao“ novinara BN Televizije i saradnika BUKE, Nebojšu Vukanovića

23. februar 2013, 12:00

Vučurević je ovo uradio nakon što je Vukanović postavio diktafon na mjesto predviđeno za to. Prisutni novinari su bili veoma iznenađeni napadom gospodina Vučurevića na njihovog kolegu, i uvrijeđeni zbog ponašanja gradonačelnika prema njima, kao ljudima koji samo obavljaju svoj posao.

Napad na Nebojšu Vukanovića u jednom trenutku se pretvorio i na direktno vrijeđanje od strane gradonačelnika, a uvrijeđeni i poniženi novinari bili su spremni i napustiti današnju konferenciju. Gradonačelnik nije štedio riječi ni prema drugim novinarima, u više navrata se derao,  pa su mu prisutni predložili da “normalno” priča i da prestane sa napadima na novinare, što je Vučurević  podkrijepio tim da je, kako kaže, rođen na selu, i da mu je glasno pričanje navika, jer je, kako kaže, često dozivao sa okolnih brda.

Iako se ovo do sada nije zabilježilo u Trebinju, novinaru su ostali odani svom poslu i još jednom pokazali da na njihov profesionalni rad ne može uticati niko.

Najmanje što očekujemo je da će PDP i Mladen Ivanić javno i glasno osuditi ovakvo ponašanje, barem onako kao što PDP redovno primjeti kada se slično ponašaju javni službenici vladajućih stranaka.

Dokazujte da niste isti svojim postupcima a ne jalovim floskulama!