<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Djevojka ga vodi za ruku po cijelom svijetu (FOTO)

Fotografije Murada Osmanna

Ruski producent Murad Osman snimio je svoja putovanja iz ugla muškarca koga djevojka vodi za ruku oko svijeta. Od Istoka do Zapada, Muradova ljepša polovina Natali Zaharova, vodila ga je na sve četiri strane svijeta, što je on zabilježio foto-aparatom.

18. maj 2015, 12:00

Leđima okrenuta objektivu, Natali ne otkriva svoje lice, ali nas odvodi u neke od najljepših i najegzotičnijih dijelova planete. Pri tome, često je oskudno obučena, a nekad i sasvim razgolićena.

Murad Osman, izvršni producent filmske kompanije Hype Productions, započeo je ovo putovanje oktobra 2011. u Barseloni. Od tada je sa Natali proputovao desetine gradova od Moskve do Hong Konga, Singapura i Balija.

Murad je rekao da mu je djevojka Natali, inače novinarka iz Moskve, bila inspiracija za ovu neobičnu kolekciju.

„Prva slika nastala je u Barseloni dok smo bili na odmoru. Natali je nerviralo što stalno slikam sve i svašta, pa me je zgrabila za ruku i povukla. To me, međutim nije spriječilo da nastavim da slikam iz te perspektive. Tako je sve počelo”, objasnio je fotograf za Mail Online.

Murad je diplomirao mašinstvo u Londonu, ali je kasnije odlučio da se posveti karijeri koja će se fokusirati na njegovu veliku strast – fotografiju – i osnovao sopstvenu producentsku kuću.

„Nekima će djelovati da imam dosta slobodnog vremena, ali zapravo mi putujemo najviše na tri-četiri dana zbog posla. Slike sam prvo snimao ajfonom i sređivao u aplikaciji camera+, a sada koristim koju god opremu da mi je pri ruci i trudim se da što manje dorađujem slike”.

Desetine ovih fotografija Murad je objavio na svojoj Instagram stranici koja je već privukla 45.000 pratilaca. Fotografije je počeo objavljivati na svom blogu u oktobru 2011. godine.

Pogledajte fotografije:

Vezana galerija: Fotograf kojeg djevojka vodi za ruku po svijetu ponovo oduševio sve (FOTO)


Zvaničan profil : LINK