Neymaru je bolje da ostane u Santosu

Luiz Felipe Scolari

Neymaru je bolje da ostane u Santosu

Piše: Buka/sportal

Selektor nogometne reprezentacije Brazila Luiz Felipe Scolari smatra da Neymar ne bi trebao još da ide u Barcelonu te da mu je bolje da zasad ostane u Santosu.

Dvadesetjednogodišnji talentirani nogometaš bio je na meti Barcelone, Real Madrida i Bayerna, ali je ostao u Južnoj Americi.

Felipao, koji je prošle godine drugi put sjeo na selektorsku klupu Brazila, smatra da bi za nacionalni tim bilo bolje da Neymar ostane u domovini do okončanja SP-a 2014.

'Neymar je trebao da ode u Barcelonu prije dvije godine, ali sada mu je bolje da ostane u Santosu' - kazao je Scolari.

'Hoće li se adaptirati? Hoće li biti u startnoj postavi i hoće li igrati u timu prepunom zvijezda? Za Brazil je bolje da sada ne ide' - dodao je.

Neymar je zajedno s Kakom, Danteom, Dani Alvesom i Lucasom Mourom uvršten na Scolarijev spisak igrača za prijateljske utakmice protiv Italije i Rusije sredinom marta. 

 

 

 

Komentari na tekst (0)
 

Napomena:
Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. BUKA se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija BUKE je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.