Rasprodate ulaznice za utakmicu BiH - Grčka

'Puklo' 6.000 ulaznica

Rasprodate ulaznice za utakmicu BiH - Grčka

Piše: Buka/sportal

Prodaja ulaznica za nogometnu utakmicu između reprezentacija BiH i Grčke, koja je na rasporedu 22. marta u Zenici, počela je jutros u 9.00 sati, a već prvog dana rasprodato je svih 6.000 karata koliko je bilo pušteno u promet, izjavila je glasnogovornica Centrotrans Eurolinesa Aida Smajić.

Prema dogovoru Nogometnog saveza BiH i kompanije Centrotrans Eurolines, prodaja ulaznica organizovana je na 23 mjesta u 22 grada u Bosni i Hercegovini.

'Ulaznice su, zavisno od grada, prodate veoma brzo. Podsjećamo da je najveći broj ulaznica, više od 60 posto, raspoređen na prodajna mjesta u Sarajevu i Zenici. Zbog ogromnog interesovanja za ulaznice stvorene su velike gužve, ali, nažalost, veliki broj navijača nije uspio kupiti kartu' - saopćeno je iz Centrotrans Eurolinesa i naglašeno da je za prodaju korišten novi program prema kojem su evidentirani imena i prezimena, matični brojevi i brojevi ulaznica za sve navijače koji su uspjeli kupiti kartu, te da je jedna osoba mogla kupiti maksimalno dvije ulaznice.

'Prema informacijama koje imamo s prodajnih mjesta te prema brojnim e-mailovima i telefonskim pozivima iz zemlje i inozemstva procjena je da smo imali stadion sa 50.000 mjesta sve ulaznice bi bile prodate' - navodi se u saopćenju. 

 

 

 

Komentari na tekst (0)
 

Napomena:
Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. BUKA se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija BUKE je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.