Multimilioner koji je zakopao kovčeg sa blagom:Pokrenite svoje zadnjice i pronađite ga!

Multimilioner koji je zakopao kovčeg sa blagom:Pokrenite svoje zadnjice i pronađite ga!

Piše: Telegraf.rs/BUKA

Multimilioner Forest Fen obolio je od raka bubrega a željan da ostavi neki trag za sobom, zakopao je blago kako bi natjerao ljude da izađu iz kuće i da počnu da istražuju svijet oko sebe

Američki multimilioner Forest Fen zakopao je blago vrijedno nekoliko miliona dolara u nadi da će svoje sunarodnike natjerati da podignu zadnjicu sa kauča i izađu napolje.

Pre tri godine, 82-godišnji bogataš sakrio je kovčeg napunjen zlatnim novčićima, dijamantima i smaragdima, u nadi da će ohrabriti ljude da istražuju svijet oko sebe umesto što to rade sa ispraznim i nadasve glupim TV programom.

"Izvedite svoje dijete napolje, odvedite ih na pecanje i udaljite ih od njihovih mašina" – poručuje on roditeljima.

Fen je primio skoro 7.500 mejlova, u kojima mu neki zahvaljuju, a drugi ga pitaju za smernice glede pronalaženja blaga.

Inače, tokom većeg dijela života, Forest je i sam bio tragalac za blagom. Kao pilot tokom Vijetnamskog rata, tokom koga je dva puta oboren u Južnom Vijetnamu i Laosu, u pauzama između misija tražio je drevne artefakte.

Vratio se kući u Santa Fe 1970-ih i otvorio galeriju, lansirajući svoju uspješnu karijeru prodavca umjetnina. Skoro 20 godina docnije, rak bubrega je potpuno promijenio njegov izgled, ali ga nije porazio. Pošto su mu ljekari dali 20 odsto šanse da preživi u naredne tri godine, on je stvorio ovu potjeru za blagom kako bi iza sebe ostavio trag.

"Veliki dio mene nalazi se u tom kovčegu sa blagom. Osjećao sam kako to nešto izlazi iz mene dok sam poslednji put zatvarao poklopac" – rekao je on američkim medijima a prenosi Hafington post.

 

 

Komentari na tekst (1)
oki
Objavljeno:
Licna promocija, zadnji trzaj, fup numa ili dobra namjera?? Poruka mu je u svakom slucaju dobronamjerna: "Izvedite svoje dijete napolje, odvedite ih na pecanje i udaljite ih od njihovih mašina"
 

Napomena:
Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. BUKA se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija BUKE je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.