<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Saradnja na promociji BiH

<p>Direktorica Agencije za unapređenje stranih investicija u BiH (FIPA) Jelica Grujić i direktor Javnog preduzeća BH Erlajnz Amir Jažić potpisali su danas u Sarajevu Memorandum o saradnji u oblasti promocije i marketinga.<br />

30. novembar 2010, 12:00

Prema potpisanom Memorandumu, u okviru svojih nadležnosti i mogućnosti, FIPA i BH Erlajnz će zajednički promovisati BiH s ciljem poboljšanja imidža i predstavljanja kao destinacije atraktivne za strana ulaganja.

U okviru zajedničkih promotivnih aktivnosti, BH Erlajnz će putem Inflajt magazina distribuisati FIPA promotivne materijale o tome zašto investirati u BiH. Biće predstavljeni sektori koji bi mogli da privuku značajne investicije, poput energetskog sektora, turizma, poljoprivrede i industrije auto-dijelova.

Dvije strane su se saglasile da će se se međusobno podržavati u okviru svojih redovnih promotivnih i marketinških aktivnosti, te da će preduzimati zajedničke promotivne aktivnosti putem učešća na određenim inostranim sajmovima i prezentacijama.