<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Nevjerovatno pismo oca kćerki nakon što je izbacila iz kuće svog gej sina

Pročitajte nevjerovatno pismo u kojem se otac strastveno obračunava sa kćerkinom odlukom da se odrekne svog sina nakon što joj je ovaj priznao da je homoseksualac.

03. oktobar 2013, 12:00

Ovaj čovjek zaslužuje da osvoji nagradu za najboljeg dedu godine!

Pročitajte nevjerovatno pismo u kojem se otac strastveno obračunava sa kćerkinom odlukom da se odrekne svog sina nakon što joj je ovaj priznao da je homoseksualac.

Iako ne znamo čitavu pozadinu ovog slučaja, sve više i više mladih ljudi "izlazi iz ormara" otvoreno se identifikujući kao pripadnici LGBT populacije, nakon objavljivanja ovakvih pisama podrške od članova njihove porodice.

Pročitajte nadahnuto pismo ovog Dede godine....



Draga Kristina,

razočarao sam se u tebe kao kćerku. U pravu si kada kažeš da nam je sramota ušla u kuću, ali ja mislim da si pobrkala ko tu sramotu predstavlja. .

Izbaciti Čeda iz kuće samo zato što ti je rekao da je gej je grozota! Roditelj koji se odriče svog djeteta je protiv prirode!

Jedina inteligentna stvar koju sam od tebe čuo u ovom slučaju jeste da "ti nisi odgajala svog sina da bude gej" Naravno da nisi. On je tako rođen i nije to izabrao baš kao što ne može izabrati ni da bude ljevak. Naprotiv, ti si izabrala da budeš prepuna predrasuda i nazadna. I tako dok si ti u situaciji da se odričeš svoje djece, mislim da je nastao trenutak da ti kažem zbogom. Imam sada divnu priliku da odgajam svoga unuka, i zaista nemam vremena za svoju neosjetljivu kćerku.

Ako usput negdje pronađeš svoje srce, javi nam

Tvoj tata

 Za BUKU preveo i prilagodio Elvir Padalović