<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Klepetan se vratio Malenoj na isti dan, kao i prošle godine!

Rodan Klepetan je na isti dan kao i prošle godine stigao kući u Brodski Varoš, svojoj Malenoj - rodi koja je prije 20 godina nakon pucnja italijanskih lovaca ostala slomljena krila, a brigu o njoj preuzeo je penzioner Stjepan Vokić.

24. mart 2014, 12:00

Najpoznatije rode u Hrvatskoj, ali u isvijetu definitivno, ponovno su zajedno. Klepetan se vratio na isti dan kao i prošle godine, a već dvanaestu godinu se vraća svojoj Malenoj.

Jutros oko 5 sati najpoznatiji rodan stigao je svojoj rodi u gnijezdo u dvorištu Osnovne škole u Brodskom Varošu kod Slavonskog Broda, prenosi RTL.


Podsjetimo, ovu ljubavnu priču iz godine u godinu objavljuju mediji na svim kontinentima. Svake godine Malenoj se oko 24. marta vraća njen rodan Klepetan, partner s kojim živi već deset godina i s kojim je u svijet, put Afrike, iz njihovog gnijezda odletjelo 40 mladih roda.

Svaki mart donosi strepnju i iščekivanja hoće li se Rodan vratiti u Varoš, a tako je bilo i ove godine. No, kao i uvijek, Klepetan se ipak vratio.