<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Žestok obračun navijača Dinama i Hajduka!

Na autocesti A1 kod Otočca dogodila se velika tučnjava Bad Blue Boysa i Torcide!, javlja Index.hr

16. april 2014, 12:00

Iz ureda načelnika postaje u Otočcu Indexu je potvrđeno da je "došlo do međusobnog tjelesnog sukoba pripadnika navijačkih skupina BBB i Torcida na autocesti A1 kod čvora Otočac. Kriminalističko istraživanje je u tijeku kako bi se utvrdile okolnosti i činjenično stanje.

Najmanje 15 ozlijeđenih i 50 privedenih!

"Još uvijek ne možemo govoriti o težini ozljeda, ali možemo potvrditi da je ozlijeđeno najmanje 15 osoba."

Policija je potvrdila Indexu i da je privedeno najmanje 50 navijača, te da je očevid u tijeku!

Prema izvorima s lica mjesta pripadnika Torcide je bilo 200-tinjak, puno više od Boysa, koji su izvukli deblji kraj u krvavom okršaju. Navodno su zagrebački navijači ostali i bez dva transparenta.

Je li sukob mogao biti spriječen?

Tučnjava se dogodilo jer su se na autocesti susreli Boysi, koji su putovali na utakmicu u Split protiv Splita (19 sati), i Torcida koja putuje u Zagreb gdje Hajduk igra s Hrvatskim dragovoljcem (17 sati).

Postavlja se pitanje i zašto se utakmice velikih rivala igraju na isti dan i to samo s dva sata razlike, pa se Boysima i Torcidi omogućilo da imaju cijeli dan za moguću organizaciju tučnjave na autocesti! Zašto jedna od utakmica nije pomjerena dan ranije i zašto se tako nije spriječio mogući i očekivani sukob?!

BBB i Torcida imaju dugu povijest obračuna na hrvatskim cestama. Pamtimo njihov sukob iz 2007. godine na tzv. Ličkoj magistrali, kao i dvije godine kasnije kada su se potukli na autocesti kod Brinja.

Hrvatski autoklub (HAK) izvijestio je na svojim službenim stranicama kako se "zbog masovne tučnjave navijača kod čvora Otočac na autocesti A1