<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Mojsu zvanično otkaz u Junajtedu!

Fudbalski klub Mančester Junajted objavio je u utorak ujutro da je Dejvid Mojs napustio ‘crvene đavole’ poslije samo deset mjeseci na “Old Trafordu”.

22. april 2014, 12:00

 Odlazak škotskog stručnjaka najavljen je još u ponedjeljak, a već nedjeljama se spekulisalo da je samo pitanje vremena kada će napustiti klub, zbog loših rezultata od početka ove sezone. Do kraja sezone, tim će voditi legendarni i još aktuelni fudbaler Junajteda Rajan Gigs.

“Klub bi želio da zahvali Mojsu na vrijednom radu, iskrenosti i integritetu koju je unio u svoj posao”, stoji u saopštenju Junajteda. 

Prethodni menadžer Junajteda kojem je uručen otkaz bio je Ron Etkinson, koji se na toj funkciji nalazio od 1981. do 1986. godine, a upravo njega je u novembru te godine zamijenio Aleks Ferguson. 

Mojs je prošlog ljeta na klupi ‘crvenih đavola’ zamijenio Aleksa Fergusona, koji je otišao u penziju, i od njega se očekivalo da će nastaviti tamo gdje je njegov sunarodnik stao.