<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Nikolić: Srbija neće destabilizovati BiH

Kada se ugase kamere oni odlično sarađuju, neki od njih su čak i bliski prijatelji. Ne znam zašto to prijateljstvo ne prenesu i na narod, istakao je srbijanski predsjednik.

24. april 2014, 12:00

 Predsjednik Srbije Tomislav Nikolić proučio je danas da Srbija neće učiniti ništa da destabilizuje BiH ali i "ne može mnogo da pomogne".

Nikolić je na zvničnoj prezentaciji Predsjednika Srbije ne twiter nalogu napisao da “Srbija nema nedoumice da mora doći do pomirenja u regionu”.

On je naveo da treba imati u vidu da predstoje izbori u BiH, a da se u predizbornoj kampanji političari predstavljaju kao zaštitnici svog naroda u odnosu na druga dva.

“Kada se ugase kamere oni odlično sarađuju, neki od njih su čak i bliski prijatelji. Ne znam zašto to prijateljstvo ne prenesu i na narod”, istakao je srbijanski predsjednik.

Podvukavši da neće učiniti ništa da destabilizuje BiH ali i da ne može mnogo da pomogne, Tomislav Niolić je ukazao da Srbija ima dužnost da se brine o očuvanju Republike Srpske u skladu sa Dejtonskim sporazumom.