<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Dragan Bursać: Končitina brada u našoj haljini

A, pederi i ovi transkakosezovu mogu nam samo pokušati zamutiti vid. I pljunuti pod prozor. Neće im uspjeti. Končita je tek puka marioneta kojom nas iluminati, rotšildi, rokfeleri i ostali na čelu sa Monsantom žele uništiti.

12. maj 2014, 12:00

Sve se poklapa.

Austrijski predstavnik Conchita Wurst pobjednik je Evrosonga 2014. Pravim imenom Thomas "Tom" Neuwirth, poznatiji jelte kao Conchita Wurst, poznat je po tome što se na svojim nastupima oblači kao žensko, ali i pored šminke ostavlja svoju muževnu bradu.

Biblijom u glavu

Ali, dragi čitaoče, sve je to jedna prevara i obmana!


Prvo i prvo, Pogledajte na Google pod "Nimrod whale", pa ćete vidjeti da ova bradata žena liči na Nimroda koji je stvorio Vavilon.

Evropska zajednica je novi Vavilon, a "Rise of the Pheonix" predstavlja rađanje novog Vavilona tj istu tu EU.

Malo arhitekture. Evropski parlament je u obliku tvrđave Babela, a evropska himna "Oda radosti" je Betovenovo djelo. A, opet, svi znamo da je on bio iluminat. Tom logikom zaključujemo da je EU novi satanski poredak.

Pažljivijem slušaču pjesme, na 3:22 će se prikazati satanski broj koji, nije na odmet napomenuti, koristi i Džordž Buš u svom đavoljem bratstvu Skulls and Bones.

I to mi svi znamo.

A, pederi i ovi transkakosezovu mogu nam samo pokušati zamutiti vid. I pljunuti pod prozor. Neće im uspjeti. Končita je tek puka marioneta kojom nas iluminati, rotšildi, rokfeleri i ostali na čelu sa Monsantom žele uništiti.

Naši narodi su zato rekli istorijsko NE Evroviziji i toj i takvoj Evropi. Ovaj put smo bili ujedinjeni. Dobro, osim onih đetića, jodlera i Makedonaca.

Nisu Srbi, Hrvati i Bošnjaci šaka riže, zrno soli, komad kruha... A jok! Pravićemo mi našu Balkanoviziju bez pedera, tranži i ostalih isturenih pervertita novog svjetskog poretka.

Dovešćemo u žiri vladike, fratre i hodže. Eto, ispoštovaćemo pravilo o nošenju haljetka i brade u isto vrijeme. Em su ovi naši bolji i ugledniji od Končite, em imaju svakovrsno iskustvo: od stajlinga, do pjevanja, maženja i morala, pa nam glasovi publike i ne trebaju.

A, kad smo kod publike, zna se da to samo pederi gledaju i da pederi glasaju. Da je tako pokazuje i svijetao primjer naše otečestvujuće Rusije, koja je zabranila prenos ovog Vavilonsko-kopenhaškog šoua. To ti je baćuška, brale!

A ne k’o ovi Crnogorci, balkanski izdajnici! Pa oni hapse rusku mladost koja se onako prirodno i zdravo veseli u svojim mercedesima i majbasima po Budvi. Ali neće još dugo! Napašće njih ruska mornarica iz Perasta, neotuđive ruske teritorije. I to podmornicama klase Ajkula i nevidljivim Suhojima, najnovijim, boljim od američkih, normalno. Onima što gase struju svima. Tajno oružje oni Teslino imaju. To im je Srbija dala '99. Nego, da pustimo sad izdajnike i petokolonaše puput Slovenaca i Crnogoraca. Okrenimo se budućnosti! Pa šta ćemo ako Končita postane pravilo? Zapitajmo se braćo i sestre u Hristu, Muhamedu, Zlaji i Mili??? Pa, po toj logici smo mogli natjerati Dina Backovića da pusti kosu, pa bi u Skenderiji bio šejtanski bal. Ali nismo mi, velim, tolike budale.

Mi smo ozbiljan svijet. I dok gore po Skandinavijama i Evropama prave svjetski poredak sa bradatim ženama, mi radimo, stvaramo, investiramo. Naše partije otvaraju radna mjesta, naši građevinci rade 24 sata, po cijenu ulaska u tuđi posjed. Naši kriminalci pošteno kradu, ali, brate mili, daju i narodu nekad pive i graha. Naši popovi i hodže vole dječake, možda više od svih Končita zajedno, ali se ne hvale time na svakom koraku. Naši novinari vrše najopasnija i najveća istraživanja na polju učestalosti brijanja voditelja Dnevnika, naše firme rade i radnicima daju ponekad platu...

I sad će nama Končita i Končite otvarati oči nekim zapadnim vrijednostima.

Pa naša djeca su za njih bogovi interneta. Mi možemo napraviti Fejsbuk grupu koja će ukinuti sve njihove trandže i pedere.


Naš Predsjednik Dodik je još prije par godina rekao kako mu peder neće ući u njegovu zgradu Vlade. Neki zlobnici vele da mu je ušao, par puta i to na dva mjesta, ali nećemo o njima.

Nego, kad smo kod naše djece, dobro možda ona vole da se opijaju, razbijaju i lome spomenike i kače gole drugarice po fejsu. Ali budimo iskreni, mladost je to. Zdrav i prav omladinac voli, brate mili, sise drugaričine, voli popiti, poslušati Cecu, staviti Soraju na profil, voli četnika i ustašu, voli biti fajter.

A ne da škole zapadne uči i da se dženderajiše. Jer, šta god ovi zapadnjaci pričali, pederluk je zarazan. Prvo završiš gimnaziju, upišeš fakultet, nisi u partiji, volonterišeš, počneš tretirati žene kao ljudska bića i, dok dlanom o dlan, eto te sa tropskim koktelom u zagrljaju kakvog brke. Tako to ide.

Nije što su naši...

Neka nama naš djece! Pa pitajte prosječnog roditelja banjalučkog šta mu je draže - Da mu sin razbije naaki sat, koji em je kriv, em ne radi u centru grada, ili da pusti bradu i obuče maturalni haljetak odjedared? A, rođaci? Pa i vi bi više voljeli malog huligana od Končite maturantkinje.

I sve što vidite oko sebe je teorija zavjere. Ubjeđivaće vas u suprotno, ali sve ima svoj plan. Plan po kojem ovi odozgo hoće da nas unište.

Možda bi prošlo nezapaženo, ali mi imamo naše istraživače koji su primijetili čudnu "slučajnost". Ramazan počinje na Vidovdan! Baš ove godine! Pa jel’ to vama normalno i slučajno? Dabome da nije. Hoće da nas opet zavade Austrougari, pa su mjesec tako nariktali.

Ali reći ću im svima, pa šta bude! Dok Baja Mali Knindža pjeva sa trga Krajine u Banjaluci, dok se iznad njega nalazi grafit - Ratko Mladić srpski heroj, dok se muškići hoće potući, a curice prodati i udati, dok je broj neopravdanih časova dosegao broj zvijezda u mliječnom putu, dok je crkva studentima najpouzdanija institucija, dok se stranački podmladci intelektualno uzdižu po banderama lijepeći plakate, dok kriminalci bacaju bombe po diskotekama, ja se ne bojim niti za ovu omladinu, niti za ovu zemlju. Ovdje je sve izvjesno, bilo je i biće.

A ti Jevropo, nosila ti Končita lijepu kuću, putuj gdje hoćeš! Ipak je ovo Balkan, imamo mi alternativa koliko hoćeš. A i bradatih  muškaraca sa ženskim željama nam ne fali.

Končitina brada u domaćim haljinama ljepše izgleda. A toga u Evropi nema!

Dragan Bursać je novinar i kolumnista BUKA portala. Možete ga naći na Twitteru@dijalekticar