<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Načelnik Šamca građanima Gradačca: Hvala vam preko cijelog neba!

U jutarnjem programu Radio Gradačca, putem telefonske linije, javljali su se u program načelnici opština Šamac, Modriča, Orašje, Domaljevac i Odžak da bi prenijeli aktuelne informacije iz svojih opština, te da bi se zahvalili građanima susjednih opština na ukazanoj podršci.

21. maj 2014, 12:00

Prenosimo dio izvještaja Save Minića, načelnika Opštine Šamac u kojem se veoma emotivno zahvalio Gradačcu na ukazanoj pomoći:

" Evo da vas pozdravim i sve građane Gradačca i da vam kažem da ste nas zadužili za života da vam nikada ne možemo vratiti, i nećemo vraćati ovakvu pomoć, već ćemo neku ljepšu. Stvarno nemam riječi da prenesem utiske građana opštine Šamac. Možda zato što ste prvi bili pri ruci, možda zato što je jedini suhozemni put bio prema Gradačcu"





"Pomoć koju smo dobili iz Gradačca a kasnije i iz Modriče je nešto što nikada nijedan građanin naše opštine neće zaboraviti, od svih dobrih ljudi koji su se dobro organizovali. od KUD-a Zmaj od Bosne, do fudbalskog kluba, do privrednika. sad se ne mogu sjetiti kome, do načelnika kolege do...stvarno nemam riječi. Vjerujte, evo imam obavezu i potrebu, zadužili su me moji sugrađani da vam kažem jedno veliko hvala preko cijelog neba", kazao je između ostalog za Radio Gradačac Savo Minić, načelnik Opštine Šamac.