<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Holandski turist se požalio da dugo čeka večeru, konobar ga brutalno nokautirao

&#39;Gostoprimstvo&#39; u Hrvatskoj

Sinoć oko 20.20 sati policija je zaprimila dojavu da je na Trgu Matije Gupca u Poreču povrijeđen 38-godišnji holandski državljanin.

23. juli 2014, 12:00

Na mjestu događaja policijski službenici su obavili uviđaj, kojim je utvrđeno da je na terasi ugostiteljskog objekta, nakon kraćeg verbalnog sukoba, 23-godišnji konobar iz Poreča fizički napao 38-godišnjaka, zadavši mu više udaraca po tijelu.

Ozlijeđenom muškarcu pružena je pomoć u KBC Sušak, gdje je utvrđeno da je teže povrijeđen, dok je zbog sumnje da je počinio kazneno djelo nad 23-godišnjakom provodeno kriminalističko istraživanje te se protiv njega podnosi kaznena prijava u redovnom postupku.

Kako javljaju istarski mediji, Holanđanin je s porodicom došao na večeru te se požalio na čekanje nakon čega je uslijedio napad u kojemu je zadobio teške tjelesne povrede na području glave. Prema neslužbenim informacijama radi se o prijelomu čeljusti, prijelomu nosne kosti, potresu mozga i otvorenoj rani glave. U riječkoj bolnici dvaput je operisan.