<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Džeko danas putuje na pripreme u New York

Završen odmor

Edin Džeko, bh. reprezentativac i član Manchester Cityja, engleskog šampiona danas putuje za New York, gdje će se priključiti pripremama svog kluba, piše novinska agencija Patria.

24. juli 2014, 12:00

 Bh. Dijamant je zbog nastupa na Svjetskom prvenstvu u Brazilu imao produženi odmor, iako je njegova ekipa već uveliko počela s pripremama. Inače, Džeko je sinoć orgnaizirao i večeru za najuži krug prijatelja i rodbine. Osim Merime Džeko, njegove sestre, Amre Silajdžić, Edinove djevojke na večeri su bili i Edinov portparol Jasmin Ligata, Amir Spahić i drugi.

Večera je bila oproštajna, jer sada je pred Edinom naporan rad i sezona u kojoj sigurno neće biti drugih ciljeva osim odbraniti titulu prvaka Engleske i osvojiti što više trofeja. S obzirom da je sinoć bila i Lejletul-kadr, najsvetija noć kod muslimana svi prisutni su Dijamantu poželjeli zdravlja i sreće, te još uspješniju sezonu od prethodne.

Inače, Džeko je odmor iskoristio te je išao i na dženazu u Potočare 11. jula kada su ukopane nove žrtve genocida.