<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Dirljivo obraćanje roditelja koji su na letu MH17 izgubili troje djece

&#39;Naš je život gori od pakla&#39;

Roditelji tragično preminule djece u rušenju malezijskog zrakoplova u Ukrajini obratili su se javnosti i opisali koju bol i pakao sada proživljavaju.

24. juli 2014, 12:00

 12-godišnji Mo Maslin, 10-godišnja Evie, 8-godišnji Otis vraćali su se u australski Perth s djedom Nickom Norrisom s odmora u Nizozemskoj. Njihovih roditelji, Anthony Maslin i Marite Norris, odlučili su u Nizozemskoj ostati još nekoliko dana.

Djed se s djecom vraćao ranije kako bi se na vrijeme pripremili za novi školski semestar. Njih četvero je među 39 australskih državljana poginulih u pada malezijskog zrakoplova u kojem je ukupno poginulo svih 298 osoba.

U dirljivom obraćanju javnosti roditelji su rekli da im je život trenutno gori od pakla.

"Naša djeca više nisu s nama - mi sada moramo živjeti s ovom užasnom patnjom, svaki dan i svaki trenutak do kraja našeg života. Naš život gori je od pakla.

Nitko ne zaslužuje doživjeti ovo što trenutno mi prolazimo. Čak ni ljudi koji su ubili čitavu našu obitelj usred neba.

Nema mržnje na svijetu koja je toliko jaka koliko je jaka naša ljubav. To je otkriće koje nam pruža bar nekakvu utjehu.

Htjeli bi da to imate na umu kada budete donosili bilo kakve odluke koje bi mogle utjecati na nas i obitelji drugih žrtava ovog užasa".

Molimo medije da poštuju privatnost naše obitelji i prijatelja - bol i patnja nisu priča".