<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Više osoba uhapšeno na graničnim prelazima

Pripadnici Postrojbe granične policije Gradiška su na Međunarodnom graničnom prijelazu Gradiška 27. srpnja uhitili državljanina BiH, V. E. (1987.) jer je graničnom kontrolom utvrđeno da je za njim Općinski Sud Mostar raspisao tjeralicu zbog kaznenog djela "teška krađa".

28. juli 2014, 12:00

On je kontroliran prilikom ulaska u Bosnu i Hercegovinu u vozilu marke "seat" registracijskih oznaka Republike Francuske. V. S. je 28. srpnja  u jutarnjim satima predat službenicima Sudske policije Posavske županije na dalje postupanje.

Policijski službenici Postrojbe granične policije Aerodrom Sarajevo su 27. srpnja godine u 19 sati uhitili državljanina BiH, R. A (1979.) nakon što je graničnom kontrolom putnika na letu iz Ljubljane utvrđeno da lice potražuje Općinski sud Visoko zbog kaznenih djela: "nasilničko ponašanje", "ugrožavanje sigurnosti" i "otuđenje tuđe stvari". R. A. će tokom današnjeg dana biti predat nadležnom sudu na dalje postupanje.

Pripadnici Postrojbe granične policije Zvornik su 26. srpnja u 6.30 na Međunarodnom graničnom prijelazu Šepak uhitili državljanina Republike Srbije K. B. ( 1992.), nakon što je graničnom kontrolom utvrđeno da ga potražuje Interpol Wiesbaden zbog kaznenog djela "oružana pljačka".

On je kontroliran na ulazu u BiH,u autobusu redovne linije na relaciji Niš – Banjaluka. K. B. je 26. srpnja 2014. godine u 11,40 predat službenicima Sudske policije Suda BiH na dalje postupanjem, priopćeno je iz GP BiH.