<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Činjenice zbog kojih ćemo ove zvijezde još više zavoljeti

Poznati i slavni glumci mogu biti itekako svesni koliki uticaj imaju u javnosti. Neki od njih su svojim potezima usrećili mnoge, a najčešće djecu.

29. juli 2014, 12:00

Uvijek putuje sa kostimom kapetana Džeka Speroua, lika iz “Pirata sa Kariba”, kako bi bio spreman ako treba da posjeti bolesnu djecu u nekoj bolnici. Takođe, ima običaj da ode nenajavljen u Diznilend u istom kostimu i da provede vrijeme dajući potpise djeci.

TUPAK ŠAKUR


Ispunio posljednju želju bolesnog dječaka


Primio je pismo od roditelja dječaka Džošue koji boluje od raka, u kome mu kažu da je Džošuina posljednja želja da ga upozna. Reper je, čim je mogao, odletio za Merilend i upoznao se sa bolesnim dječakom. Kada je mali Džošua umro, Tupak je promijenio ime svoje izdavačke kuće u “Džošuin san”.


EMA VOTSON


Kako li se dječak osećao kada je otkrio da ga je lično ona zagrlila?


Petogodišnji dječak bio je obučen kao Hari Poter dok je hodao Istočnom 78. ulicom koja je popularna za vrijeme Praznika vještica, kada su u tom dijelu grada sve kuće ukrašene za praznik i u njima se mališanima dijele slatkiši. Tokom šetnje, u jednom trenutku prišla mu je djevojčica i rekla: “Izvini, jesi ti Hari Poter?”, na šta je mališan rekao da jeste, a ona mu je rekla: “Super! Ja sam Hermiona Grejndžer” i zagrila ga. Dječak je bio suviše mali da bi shatio da je to bila Ema Votson glavom i bradom.

DŽON BON DŽOVI


Humanost se može pokazati na bezbroj načina


Restoran “Soul kičen”, u vlasništvu rokera, nema objavljene cijene jela u jelovniku. Umjesto toga, restoran uzima donacije od gostiju po principu “koliko ko da”. Ako nemate novac za ručak, možete da platite tako što ćete oprati sudove u kuhinji.

MILA KUNIS


Lijepa glumica poklonila cijelo veče nepoznato obožavaocu


Mlađi vodnik Skot Mur, veteran iz rata u Avganistanu, zamolio je Milu Kunis da mu bude pratilja na balu marinaca u Grinvilu. Mlada glumica je pristala da mu posveti to jedno veče.

TOM HENKS


Išao na picu sa obožavaocem


Tomu Henksu bilo je sasvim ok da se slika za seriju fotografija sa obožavaocem u jednoj piceriji. Tomov obožavalac se na slikama pravio da je mrtav pijan i da je prvo morao da se nasloni na Henksa, a potom mu glava pada direktno u picu.

DŽORDŽ TAKEI


Ima veliko srce


Glumac iz “Zvjezdanih staza” pojavio se dva sata ranije prije zakazane pres konferencije samo kako bi potpisao lutku mladog obožavaoca koji je bio suviše bolestan da bi sačekao da događaj zvanično počne.

TOM KRUZ

Pozvao hitnu pomoć, otišao sa žrtvom u bolnicu i još joj platio bolničke troškove


Pošto je bio svjedok pucnjave, Tom Kruz je pozvao hitnu pomoć i ostao sa žrtvom, otpratio je do bolničke sobe i platio račun od 7.000 dolara, pošto je saznao da žena nije bila osigurana.