<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Potrebne donacije da bi socijalno ugrožena lica otišla na more

Udruženje građana „Mozaik prijateljstva“ i ove godine organizuje odlazak na more za socijalno ugrožena lica.

30. juli 2014, 12:00

Miroslav Subašić, potpredsjednik ovog udruženja rekao je da ovom aktivnošću nastoje spojiti ugodno s korisnim te pored zajedničkog druženja, omogućiti odlazak na odmor i rehabilitaciju licima koja nisu u mogućnosti da sama sebi to priušte.

"Uglavnom se radi o osobama koje pored teškog materijalnog stanja imaju i težih zdravstvenih problema kao što su oboljenja i deformiteti mišića, kostiju i zglobova, i sl. Od samog osnivanja bavimo se aktivnostima kojima želimo skrenuti pažnju javnosti na ljude koji žive na marginama društva", kazao je Subašić.

On je napomenuo da su njihove djelatnosti uglavnom fokusirane na humanitarni rad kroz koji pomažu onima kojima je pomoć najpotrebnija, ne gledajući na pol, starosnu dob, vjersku i nacionalnu pripadnost.

"Do sada smo sami snosili troškove organizacije odlaska na more, ali zbog teške finansijske situacije ove godine nam je potrebna podrška svih ljudi dobre volje. Ovom prilikom pozivamo sve one koji žele da doniraju novac u skladu sa svojim mogućnositma i na taj način pomogunu da  zajedno  obradujemo naše sugrađane", kaže on..

Svi zainteresovani, donacije mogu uplatiti putem žiro računa: 562-100-800-225-7169 NLB Razvojna banka Banjaluka.